Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά ο Άγγελος Αναστασιάδης:
«Έγινε ένα παιχνίδι που και εγώ και ο Ίβιτς είχαμε την ευκαιρία να δούμε παιδιά που είχαν καιρό να παίξουν. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο βάθος από εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ εύχομαι».

Για τη διαφορά της ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος: 
«Δεν μπορείς να παίζεις με δέκα παίκτες και με εννιά. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά αν ήταν ένα παιχνίδι που θα μας ενδιέφερε περισσότερο δεν θα το αφήναμε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Για το γεγονός ότι και πάλι η ΑΕΛ δέχθηκε γκολ στο πρώτο μέρος:
«Ναι είναι το τρίτο παιχνίδι που γίνεται αυτό. Εμείς είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει βήματα, έχουμε παιδιά που δεν έχουν μεγάλη η καθόλου εμπειρία από Ά Εθνική και είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει τον καθένα και να χάσει από τον καθένα. Τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον ΠΑΣ αυτοκτονήσαμε. Αυτά συμβαίνουν. Η θέληση υπάρχει από την πλευρά των παιδιών. Η εικόνα μας δεν είναι για να χάνουμε με τέτοιο τρόπο. Με μηδέν τελικές τρώμε γκολ, αλλά έτσι θέλει η Παναγιά. Μας ταλαιπωρεί λίγο ή πολύ, αλλά στο τέλος όλα θα γίνουνε καλά. Δουλεύουμε πάρα πολύ και πιστεύω πως στο τέλος θα μας τα δώσει. Εγώ έχω υπομονή και περιμένω. Το Σάββατο παίζουμε τρεις η ώρα το μεσημέρι, εμείς δεν έχουμε 72 ώρες μετά από κάθε παιχνίδι, αλλά 65 ή 68».

Για το που θα κριθεί φέτος ο τίτλος: 
«Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή. Είναι καλύτερη ομάδα. Βλέποντας τις ομάδες αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Αν γινόταν ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά βλέπετε ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλες τς ομάδες και αυτό έχει αποδειχθεί. Υπάρχουν καλοί προπονητές και καλές τακτικές. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, πιστεύω καλύτερους από την ΑΕΚ, αν μιλάμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο: 
«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, μόνο μία ευχή κάνω... Ο ΠΑΟΚ έχει έναν προπονητή που γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας, είναι μέσα από τα αποδυτήρια κι αυτό είναι καλό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top