Πανέτοιμη για το 2 στα 2 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Έναν ευχάριστο πονοκέφαλο έχει ο Νίκος Γκαλίτσιος εν όψη του αυριανού αγώνα βλέποντας στην τελευταία προπόνηση 24 ετοιμοπόλεμες παίκτριες να διεκδικούν μία θέση στην 18αδα.
Για αυτό το λόγο επέλεξε τελικά να πάρει όλες τις διαθέσιμες παίκτριες στην αποστολή και να αποφασίσει την τελευταια στιγμή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νεαρός τεχνικός μάτι δεν θα μπορέσει να κλείσει σημερα το βράδυ προκειμένου να αποφασίσει τις 18 που θα παλέψουν για τη νίκη.
Στην διάθεση του προπονητή τίθενται και οι Σίσκου και Γαγάρα που απουσιάζαν για διάφορους λόγους από την πρεμιέρα αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γκατζογιάννη και Σάλκουνιτς που δηλώνουν πανέτοιμες να βοηθήσουν.
Υπενθυμίζουμε οτι η ΑΕΛ υποδέχεται στο στάδιο Αλκαζάρ στις 3 το μεσημέρι την Ολυμπίαδα Υμήττου με στόχο την νίκη και την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι διοικούντες της ομάδας απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ να προσέλθει αύριο το μεσημέρι στο στάδιο Αλκάζαρ και να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα και την προσπάθεια των κοριτσιών της ΑΕΛ, πάντα με φίλαθλο και κόσμιο τρόπο.
Από την πλευρά τους οι παίκτριες υπόσχονται οτι θα κανούν ότι ειναι δυνατόν για την επίτευξη της νίκης και ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα απολαύσει όμορφες ποδοσφαιρικες στιγμές.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top