Με... χαλάρωση και τακτική θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΓΣΛ 1928, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης (17:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής. Σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, με σουτ το πρωί και τακτική και οικογενειακό διπλό.
Για το παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος σημειώνει: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, μιας και έρχονται αντιμέτωπες δύο ομάδες από την ίδια πόλη. Στην αναμέτρηση θα παίξουν ρόλο θεωρώ οι προσωπικές μονομαχίες, η ηρεμία και η συγκέντρωση. Εμείς προσεγγίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία μας, η ποία μας χαρακτηρίζει κάθε αγωνιστική. Θα επικεντρωθούμε στα στοιχεία που μας δίνουν το  πλεονέκτημα και είναι δεδομένο για εμάς ότι θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, με ηρεμία και προσήλωση για να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».
Όσον αφορά τους παίκτες, ο Τσιλούλης ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαβάτου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top