Ολοκληρωμένη πρόταση, που στοχεύει σε μακροχρόνια συνεργασία και αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση, χαρακτηρίστηκε από κορυφαίο στέλεχος του ΟΠΑΠ η προσφορά χορηγίας που έχει κατατεθεί στη Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Με γνώμονα ότι ο κοινός στόχος της βελτίωσης του ποδοσφαιρικού προϊόντος της Super League επιτυγχάνεται μέσω μια μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο πλευρών, ο ΟΠΑΠ έχει καταθέσει επίσημα ολοκληρωμένη προσφορά στη διοργανώτρια αρχή και συμμετέχει στη διαδικασία που έχει οριστεί από αυτήν.
Η στρατηγική του ΟΠΑΠ για μια μακροχρόνια συνεργασία, εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό του, ο οποίος περιλαμβάνεται στο Όραμα 2020 που παρουσιάσθηκε πρόσφατα. Η εταιρεία έμπρακτα στηρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο με σημαντικές επενδύσεις και δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Επίσης προτίθεται να συνεχίσει να επενδύει στον ελληνικό αθλητισμό και στο μέλλον.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η στήριξη του ΟΠΑΠ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η πρόταση χορηγίας προς τη Super League, τα επιμέρους συμβόλαια με τις επαγγελματικές ομάδες, η στήριξη του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου, η ανάπτυξη των αθλητικών ακαδημιών της χώρας και η μακροχρόνια χορηγία στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου.
Η πρόταση του ΟΠΑΠ προς τη διοργανώτρια αρχή και ο μακροχρόνιος ορίζοντας που έχει, αποτελούν μια αξιόπιστη επένδυση για τη Super League. Η σταθερότητα που θα προκύψει από αυτή τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα επιτρέπει καλύτερο στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση συντονισμένων ενεργειών που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top