Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας συνεχίσθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας την (Παρασκευή 18/11), ενώ μπροστά του έχει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. στο AEL FC ARENA το Σάββατο (19/11, 14:45).
Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει για τους παίκτες του Απόλλωνα, σίγουρα ένα δυνατό τεστ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και μάλιστα εμβόλιμα την Τετάρτη (23/11), όπου στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα κληθούν να νατιμετωπίσουν τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων για την 9η αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Από τον φιλικό αγώνα με την Α.Ε.Λ. θα απουσιάσουν σίγουρα ο τραυματίας Τάσος Κυριάκος, ο Νίκος Συράκος, που βρίσκεται σε αποθεραπευτικό πρόγραμμα και ίσως ο πορτιέρο Γιάννης Φιρινίδης, που σήμερα δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Οι υπόλοιποι 20 ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού μας κ. Σάκη Θεοδοσιάδη και θα χρησιμοποιηθούν άπαντες, κατά την διάρκεια του φιλικού, για να ξαναβρούν ρυθμούς αγώνα.
Αυτοί είναι: Κουρδής (Τ), Σταυράκης (Τ), Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αγριόδημος, Καμπέρης, Σουλίδης, Penta, Διβανές, Γεωργίου, Σαχινίδης, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Μάρκου, Ιβανίδης, Καμπλιώνης
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top