Η ΑΕΛ Καναδά άρχισε την περίοδο του κλειστού πρωταθλήματος MMSL με ήττα από την ομάδα των Three Lions, έχοντας πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν στο σκορ με τον Άντριου, αλλά οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος της άμυνας και ισοφάρισαν σε 1-1. Η αδυναμία αλληλοκάλυψης των παικτών της ΑΕΛ έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι και να τελειώσει το ημίχρονο προηγούμενη με 2-1.
Στην ανάπαυλα ο προπονητής έβαλε τις φωνές στους παίκτες να προσέχουν την αλληλοκάλυψη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά σαν να μην έφτανε η αστοχία των παικτών ένα νέο λάθος διεύρυνε το προβάδισμα των Three Lions σε 3-1. Δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Βεργυρής μείωσε σε 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον  Γουγουλιάς, έκανε τα παρακάτω σχόλια:
«Δεν είναι αυτός ο τρόπος που ήθελα να ξεκινήσουμε την περίοδο. Όταν δεν υπάρχει αλληλοκάλυψη και μένουν αντίπαλοι παίκτες μόνοι τους είναι σίγουρο ότι θα δεχτείς τέρμα. Αυτό κάναμε απόψε!!! Πρέπει να έχουμε καλύτερα τελειώματα φάσεων και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Είχαμε πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Δεν θέλω να δείξω το δάχτυλο σε κανέναν παίκτη. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Είναι το ξεκίνημα της περιόδου, αλλά αν αυτά τα λάθη συνεχιστούν, κάποιοι παίκτες θα παρακολουθούν από τον πάγκο! Αρνούμαι να αναμένω και να ντροπιάζω το δοξασμένο όνομα της Α.Ε.Λάρισας!!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Για τη δεύτερη αγωνιστική η ΑΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Curinga, την προσεχή Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, 22:00.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top