Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του έντιμου μέλους της ΚΕΔ, Γιώργου Τσαχειλίδη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ και η ιδιοκτησία της, πιθανολογούν ποιος κρύβεται πίσω απ' αυτή την εγκληματική ενέργεια. Είναι ο ίδιος ο οποίος κρυβόταν και πίσω από την προηγούμενη εγκληματική ενέργεια, όταν ο Γιώργος Τσαχειλίδης όριζε ως μέλος της ΚΕΔ τους διαιτητές της Γ' Εθνικής.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, όταν εξετάστηκε από τις εισαγγελικές αρχές για την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του παλαιού προέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου, είχε διαφωτίσει κατά την προανάκριση αυτούς οι οποίοι έπρεπε να δώσουν ένα τέλος σε όλους τους εκβιαστές που 'χουν γεμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει επίσημα από τον πρόεδρο της Super League, να θέσει θέμα διακοπής του πρωταθλήματος, εκτός ημερησίας διάταξης, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης 9/11, λόγω της εγκληματικής ενέργειας κατά Τσαχιελίδη και της παραίτησης των κ.κ. Μπίκα και Καλύβα.
Φαίνεται ότι κάποιοι που είχαν ετοιμάσει δική τους ΚΕΔ μετά τις εκλογές της 26/10 στην ΕΠΟ, στενοχωρήθηκαν πολύ γιατί ο Σταύρος Κοντονής και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, προέβλεψαν τι θα γίνει και σε συνεργασία με τη FIFA, όρισαν αυτούς τους τρεις τίμιους ανθρώπους, Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη, για να έχουμε τίμιες διαιτησίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα αυτό, θα στείλει ενημερωτική επιστολή, τόσο στο νέο υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, αλλά και στον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top