Η Σούπερ Λιγκ φροντίζει κάθε χρόνο να ξεπερνάει τον εαυτό της και οι φετινές αλλαγές προπονητών δεν έχουν προηγούμενο. Κάθε αγωνιστική και προπονητής! Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό στους ελληνικούς πάγκους τη φετινή σεζόν. Για όποιον δηλαδή ψάχνει μία μόνιμη δουλειά, αυτή που σίγουρα δεν θα πρέπει να επιλέξει είναι μία θέση στο τιμόνι ελληνικής -ποδοσφαιρικής- ομάδας.
Όπως αναφέρει το sdna «αυτό, άλλωστε, που έχει γίνει από το ξεκίνημα της σεζόν, πιθανότατα δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχοντας περάσει μόλις επτά αγωνιστικές, μετράμε ήδη ισάριθμες αλλαγές τεχνικών, ενώ υπάρχουν και τουλάχιστον ακόμη δύο πάγκοι που μπορούν να μας απασχολήσουν ανά πάσα στιγμή…

Το πλέον εντυπωσιακό όμως είναι ότι από τις επτά αυτές αλλαγές, οι δύο είναι παραιτήσεις των ίδιων των προπονητών και οι πέντε απολύσεις, εκ των οποίων οι δύο ήρθαν έπειτα από νίκες των ομάδων τους!

Από τον Ατρόμητο ως την ΑΕΛ…
Την αρχή έκανε ο Ατρόμητος, που αντικατέστησε τον Τραϊανό Δέλλα έπειτα από μόλις δύο παιχνίδια, με τον Κορακάκη από υπηρεσιακός να γίνεται μόνιμος. Σειρά πήρε η Βέροια, που έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Αλέκο Βοσνιάδη (ανέλαβε ο Θωμάς Γράφας) επίσης μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά χρονικά λίγο αργότερα από το διαζύγιο Ατρομήτου-Δέλλα.

Εκείνος που ακολούθησε με τρεις ημέρες και μία αγωνιστική διαφορά, ήταν ο Μάκης Χάβος στον Αστέρα Τρίπολης για να πάρει τη θέση του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Δύο αγωνιστικές πέρασαν για να έχουμε και την τέταρτη αλλαγή προπονητή, αυτή τη φορά στον Ηρακλή, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να παραιτείται μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (επισημοποιήθηκε την επόμενη μέρα), στη θέση του ανέλαβε ο Αμανατίδης, αλλά κι αυτός έκατσε σε μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο (το ένα Κυπέλλου), για να πάρει τα ηνία ο Σάκης Παντελίδης.

Την ίδια αγωνιστική με τον Γηραιό, αλλά με… λίγες ώρες καθυστέρηση, προέβη και η ΑΕΚ σε αλλαγή προπονητή, καθώς έδιωξε τον Κετσπάγια για να αναλάβει ο Ζοσέ Μοράις. Οσο για την έβδομη αλλαγή ήταν αυτή του Άγγελου Αναστασιάδη στην ΑΕΛ, με τον Σάκη Τσιώλη να επιστρέφει στον Κάμπο μετά από πέντε μήνες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top