Στον πίνακα των στατιστικών η ΑΕΛ κυριάρχησε σε όλες τις κατηγορίες, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τη St Thomas. Με κατοχή μπάλας 90%, περισσότερα από 25 σουτ και 14 κλασικές ευκαιρίες η ΑΕΛ... κατάφερε να να φύγει ηττημένη από τον αγώνα της Παρασκευής, χάνοντας την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την αντίπαλό της. Ο προπονητής καλείται να βρει λύσεις και σίγουρα έχει εντοπίσει τι φταίει και θα προσπαθήσει να το διορθώσει.
Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Παρκ, αλλά ένα αμυντικό λάθος έδωσε την ευκαιρία στους αντίπαλους να ισοφαρίσουν. Το χρονόμετρο έδειχνε 1:13 πριν τη λήξη του αγώνα όταν από μια τυχαία αναπήδηση της μπάλας η ΑΕΛ δέχτηκε το δεύτερο τέρμα χάνοντας τον αγώνα.

Με εμφανή απογοήτευση και προβληματισμό ο Μίλτον Γουγουλιάς σχολίασε :
«Θα επαναλάβω ότι έχω πει μετά από κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα. Άλλη μια φορά δεν τελειώσαμε τις φάσεις και απόψε μας κόστισε τρεις βαθμούς που μπορεί να μας στοιχίσουν την άνοδο. Πρέπει να σουτάρουμε περισσότερο. Συνεχίζουμε να κάνουμε άσκοπες κινήσεις και εκθέτουμε τους αμυντικούς μας! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη εμφάνιση του Τεϊξέιρα ο οποίος ταιριάζει στο σύστημά μας. Παρότι είναι πολύ νωρίς εγγυώμαι ότι θα επιλύσω αυτό το θέμα!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.»

Επόμενος αγώνας της ΑΕΛ την προσεχή Παρασκευή, με αντίπαλο την αδύναμη St George Wanderers.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top