Έξαλλος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με τη συμπεριφορά του Άγγελου Αναστασιάδη! Τι αποκαλύπτει για τον Έλληνα κόουτς; Την είδηση ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, αν δεν του κοινοποιηθεί επίσημα η απόλυσή του, αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον sportdog.gr ο Αλέξης Κούγιας.
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις Αλέξη Κούγια
Αν αποφασίζατε σήμερα να διώξετε τον Αναστασιάδη και όλους τους υπόλοιπους, θα τους παίρνατε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο να τους το πείτε;
"Δεν με ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις. Είναι φανερό από την ανακοίνωση ότι δεν πρόκειται για απόφαση της μίας στιγμής. Δεν περιλαμβάνει μόνο το τεχνικό τιμ, αλλά και πολλούς άλλους. Όλο αυτό το διάστημα σκέφτηκα και προσωπικές συμπεριφορές και τον τρόπο της διαχείρισης από κάθε πρόσωπο που αναφέρεται στην ανακοίνωση. Άρα δεν πρόκειται για στιγμιαία, αλλά για ώριμη απόφαση".

Ξηλώθηκε μεγάλο κομμάτι της ομάδας, είχατε επαφή με κάποιον από αυτούς έστω αργότερα; Τον Αναστασιάδη για παράδειγμα;
"Δεν έχω επαφή και ούτε πρόκειται. Ο Αναστασιάδης γνωρίζει τους λόγους που σταματήσαμε τη συνεργασία μας. Ούτε ο Αναστασιάδης μίλησε μαζί μου όμως όταν είπε ότι είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να φύγει αν έχανε από τον Πανιώνιο. Και με ενοχλεί σήμερα που τον ενδιαφέρει να ακολουθήσει τις συμβουλές των δικηγόρων του".

Δηλαδή;
"Είπε ότι θέλει να του κοινοποιήσουμε επίσημα την απόλυση, διαφορετικά θα πάει για προπόνηση με τους συνεργάτες του. Αυτό δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που δεν το περίμενα από τον Αναστασιάδη".

Υπάρχει λύση για την επόμενη ημέρα; Ελλάδα, εξωτερικό, Τσιώλης;
"Προσπαθούμε για την καλύτερη λύση. Μέχρι αύριο πρέπει να υπάρξει οριστική εξέλιξη, γιατί έχουμε σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Με τον κύριο Τσιώλη είναι γνωστό για ποιον λόγο διαφωνήσαμε, δεν έπαψε ποτέ όμως να είναι καλός προπονητής".

Πώς περιμένετε τη διαιτησία;
"Δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τη διαιτησία, ειδικά τώρα με τον Μπίκα. Γενικότερα δεν θα υπάρξει πρόβλημα, τα διαιτητικά δώρα στην κορυφή και τη βάση της βαθμολογίας τελείωσαν. Όποιος και να παίξει στο ντέρμπι, γιατί υπάρχουν εξαιρετικοί διαιτητές και πλην του Σιδηρόπουλου, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μακάρι να ήταν όλοι Σιδηρόπουλοι. Αλλά γίνονται και ανθρώπινα λάθη, όπως αυτά που έγιναν στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ".
Δείτε εδώ 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top