Με αφορμή τον φιλικό αγώνα της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας και την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο προπονητής των «βυσσινί», Σάκης Τσιώλης, έκανε προς τους εκπροσώπους του Τύπου τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Ήταν ένα παιχνίδι για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Ολοκληρώθηκε εδώ και 15 μέρες περίπου που είμαι στη Λάρισα αυτή η προετοιμασία. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα. Το τεστ έγινε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Θεοδοσιάδη γι’ αυτή τη ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε επικεντρωθεί ήδη για το ματς του Σαββάτου για το παιχνίδι τον Αστέρα. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Θα διορθώσουμε βέβαια και κάποια πράγματα και θα παρουσιαστούμε πάνω από τον μέσο όρο».

Για το πότε θα φαίνονται οι δικές του επιρροές στην ομάδα: 
«Νομίζω ότι από εδώ αρχίζει. Τώρα έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη για όλους τους παίκτες. Πριν το Αγρίνιο έπρεπε να βγάλω συμπέρασμα για όλο το υλικό 4-5 μέρες. Τώρα έχω βγάλει συμπέρασμα για όλους. Κάναμε κάποια τεστ με τον σχηματισμό αλλά και κάποια άλλα με το αναπνευστικό των παικτών που θέλαμε και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: 
«Νομίζω ότι αν είναι να γίνει για καλό καλά έγινε ό,τι έγινε. Αλλά πάντα ξαναρχίζουμε από τον ίδιο παρανομαστή. Το ποδόσφαιρο είναι μία ατέρμονη στερεά ως αναφορά στην οργάνωση και στη διοίκηση. Αλλά όλοι εμείς και ιδιαίτερα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να πιστεύουμε ότι κάτι καλύτερο θα γίνει κι έτσι με αυτή την ελπίδα συνεχίζουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top