Την αφαίρεση των ΠΑΕ ΑΕΛ και Κισσαμικός από τους αγώνες, που μπορούν να τεθούν υπό στοιχηματισμό στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα αποφάσισε η ΕΕΑ. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες τέθηκαν εκτός στοιχήματος, καθώς οι εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναχαϊκή και Εργοτέλη αντίστοιχα για τη Football League θεωρήθηκαν ύποπτοι χειραγώγησης.
Η ανακοίνωση της ΕΕΑ για την ΑΕΛ:
"Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Κλήση προς επανασυζήτηση ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση της ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου".

Τι λέει η ΠΑΕ ΑΕΛ
«Η απόφαση αποκλεισμού της ΠΑΕ ΑΕΛ από το στοίχημα είναι ευπρόσδεκτη, έστω κι αν για μια ακόμη φορά απορούμε καθώς στηρίζεται σ’ έναν αγώνα (επί ημερών προηγούμενης ιδιοκτησίας) που η όποια πιθανή απόπειρα χειραγώγησης προς επίτευξη τουλάχιστον δυο γκολ, ήταν αποτυχημένη (τελικό 1-0)»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top