Με... παλικαρίσιο τρόπο, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες από το 18' η ΑΕΛ έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Δύο πέναλτι και ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις των Ιωαννίδη (18') και Ναζλίδη (77'), έγραψαν το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, στο Γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στη Τρίπολη, σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε στο 18' με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Ιωαννίδης, μαζί με την άδικη αποβολή του Γιοβάνοβιτς για να έρθει ο Ναζλίδης από τα "11 μέτρα" να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο 77 λεπτό. Πολλά παράπονα για το διαιτητή Κύζα από την ΑΕΛ.
Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62' Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (68' Ιγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης, Ρέντζας (65' Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φάτιον, Αβραάμ (31' Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46' Ντοντό).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top