Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα και την ισοπαλία με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:
Για τον αγώνα
"Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Από το πρώτο λεπτό πάρα πολλές τελικές και μέχρι το πέναλτι, αρκετές και με το Σταύρο και με τον Ελίνι. Δημιουργήσαμε με όλους τους τρόπους και από τα πλάγια και από  τον άξονα. Δημιουργήσαμε 23 τελικές, το μεγαλύτερο μέρος αυτών ήταν πραγματικές τελικές και δύο δοκάρια. Δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι και μας τιμώρησε η μπάλα. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αυτό. Οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το δεδομένο".

Για την επιλογή του Ιωαννίδη ως επιθετικό
"Ο Farina ήταν τραυματίας σήμερα, είχε ένα τράβηγμα τις προηγούμενες ημέρες, μια μικρή διάταση και η εικόνα του Ιωαννίδη στις προπονήσεις μου δείχνει ότι πραγματικά προσπαθεί και μοχθεί σκληρά. Ήταν ο συνδυασμός αυτών των δυο γεγονότων για να πάρει την ευκαιρία του".

Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα
"Με άφησε πολύ ικανοποιημένο η εικόνα της ομάδας".

Για τις ευκαιρίες και το ότι η ομάδα είχε ένα διάστημα στο δεύτερο μέρος που δεν ήταν καλή...
"Μιλάμε για αδιανόητες τελικές και είναι φυσιολογικό να μπει στο μυαλό των παικτών ότι θα τους τιμωρήσει η μπάλα".

Για το ποσοστό που βλέπει από την ομάδα όσα έχει ζητήσει
"Σε άλλα παιχνίδια λιγότερο, σε άλλα παιχνίδια περισσότερο. Σήμερα που ήμασταν μία πολύ καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο πήραμε την ισοπαλία".
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top