Στο μικροσκόπιο των αθλητικών Εισαγγελέων τίθενται όλα τα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν του εμπρησμού στο σπίτι του παραιτηθέντος αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα, μετά από εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου.
Ο κ. Εισαγγελέας έδωσε από χθες εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διερεύνηση ενδεχόμενων αδικημάτων που σχετίζονται με υποκίνηση βίας μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εισαγγελία αναφέρεται ότι οι αθλητικοί εισαγγελείς ξεκίνησαν ήδη έρευνα από χθες για “διερευνηθεί η τέλεση αδικημάτων που προβλέπονται από διατάξεις του άρθρου 41στ παρ. 5 ν.2725/99 από Έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του αθλητισμού”.

Η έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες θα επικεντρωθεί αρχικά σε δημοσιεύματα τα οποία εμφάνιζαν ως “έπαυλη” το εξοχικό σπίτι του αρχιδιαιτητή στην Χαλκιδική για το οποίο δημοσιεύονταν και πληροφορίες ως προς το σημείο που βρισκόταν και μάλιστα ανέφεραν το σημείο που βρισκόταν. Υπενθυμίζεται ότι ο εμπρησμός στο σπίτι του κ. Μπίκα είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί επ’ αόριστον το πρωτάθλημα.

Πηγή: ΑΠΕ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top