Τρίτη αγωνιστική για το κλειστό πρωτάθλημα MMSL, Παρασκευή βράδυ, σε μια ασυνήθιστη ώρα για αγώνα (23:30), η ΑΕΛ αντιμετώπισε την αδύναμη ομάδα των Γερμανοκαναδών κερδίζοντας 5-1, σ' έναν αγώνα χωρίς κανένα ενδιαφέρον, δεδομένης και της ώρας διεξαγωγής. Για άλλη μια φορά η ΑΕΛ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχε πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων.
«Οι παίκτες μας προσπαθούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα άσκοπα. Πρέπει να σουτάρουν πιο συχνά και να μην επιδιώκουν επιπλέον κινήσεις. Έχουμε μακράν πάρα πολύ ταλέντο και μπορούμε να κερδίζουμε τους αντιπάλους με 8 ή 9 τέρματα», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς.

Το απουσιολόγιο της ΑΕΛ ήταν για άλλη μια φορά γεμάτο (Βεργυρής, Παρκ, Ζιρτιλίδης, Άλλεν και Μούσα), αλλά η ομάδα ενισχύθηκε με τον νεοπακτηθέντα Τζέσε Ολιβέιρα, ο οποίος διαθέτει ταχύτητα, διορατικότητα, εξαιρετική τεχνική και έλεγχο της μπάλας, χωρίς να παραβλέπεται ότι σημείωσε και τέρμα. Ο Τζο Ρόσι για άλλη μια φορά πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις περιορίζοντας τις επιθέσεις των Γερμανών.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για το «υπουργείο άμυνας» με πρωταγωνιστές τους «υπουργούς» Νταν Πατσέκο και Τζορτζ Χάβαρη που αγωνίστηκαν για αρκετό χρόνο παρέχοντας σταθερότητα στην αμυντική γραμμή.

Για την ΑΕΛ σκόραραν : Πέντρο Σιμόες (3), Κιθ Άντριου και Τζέσε Ολιβέιρα.

Ο αγώνας της τέταρτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 22:00, με αντίπαλο την ομάδα St Thomas Β και μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top