Ανατροπή στην ανατροπή και μπάλα... γιοκ το σαββατοκύριακο! Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι δεν θα γίνει, τελικά, η αγωνιστική. Από το «δεν θα γίνει η αγωνιστική» στο «θα γίνει» και τελικά, όπως όλα δείχνουν, οριστική «παύση» του πρωταθλήματος. Δεν θα διεξαχθούν αγώνες το προσεχές σαββατοκύριακο, αφού ουσιαστικά δεν βγαίνουν τα χρονικά «κουκιά» για να γίνει κάτι τέτοιο.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταστεί δυνατό να οριστούν τα νέα μέλη της ΚΕΔ –παρά τις συντονισμένες προσπάθειες του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά και των πιέσεων που δέχθηκε από την UEFA/FIFA για κάτι τέτοιο- και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να προχωρήσει η «υπόθεση».
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της επιτροπής –και κυρίως θα μάθουμε το όνομα του αρχιδιαιτητή- ωστόσο θα ήταν τρελό και εξωφρενικό οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας να μάθουν αύριο το ότι θα αγωνιστούν σε… δύο και τρεις μέρες (Σάββατο και Κυριακή δηλαδή).
Ο επιτετραμμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας δεν προλάβαινε να ορίσει σήμερα την ΚΕΔ, οι ομάδες ασκούσαν από την μεριά τους πιέσεις για να γνωρίζουν το πρόγραμμά τους -άλλωστε τρεις εξ αυτών έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την άλλη εβδομάδα- και κάπως έτσι φτάσαμε στην απόφαση να μην έχουμε δράση αυτό το σαββατοκύριακο.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top