Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε την έκθεση της Sportradar που χαρακτηρίζει ύποπτο προς χειραγώγηση το ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του ιδίου, αλλά και του Άγγελου Αναστασιάδη από τους «βυσσινί».
Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Κυπαρίσσης:
«Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι. Από εκεί και πέρα, είναι αρμοδιότητες των εταιρειών αυτών το ζήτημα και ένα αντικείμενο που δεν το γνωρίζουμε. Έχει γίνει θέμα συζήτησης στη Λάρισα από τότε που βγήκε στη δημοσιότητα».

Για την αποχώρηση του ιδίου και του Άγγελου Αναστασιάδη από την ΑΕΛ: «Ήταν αποφάσεις του Αλέξη Κούγια και είναι απολύτως σεβαστές. Είναι απολύτως φυσιολογικό το φαινόμενο αυτό στην Ελλάδα. Η ομάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της και η ζωή συνεχίζεται».

Για τις καταγγελίες Κούγια κατά Αναστασιάδη: «Αυτά είναι θέματα που τα γνωρίζουν οι δυο τους. Είναι έξω από το κομμάτι μου. Εγώ ασχολούμαι αποκλειστικά με το αγωνιστικό, τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και προπονητής. Δεν έχω κρατήσει αρνητικό από τη συνεργασία μας. Έβαλε τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρασε από πολλές ομάδες και άφησε έργο. Την εθνική Κύπρου και πολλές μεγάλες ομάδες. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τη συνεισφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top