Ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΛ εξέδωσε την Τετάρτη (23/11) ο Αστέρας Τρίπολης. Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έβαλε τιμές 10 ευρώ και 15 ευρώ για το παιχνίδι της Super League με την ΑΕΛ, που θα γίνει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη το Σάββατο (26/11, 17:15).
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης 
«Η ομάδα μας προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ (Σάββατο 26/11, 17:15) και για ακόμη μία αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές μας θέλουν τον κόσμο δίπλα τους στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"!
Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη (24/11) έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.
Επίσης, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά το Σάββατο από τις 13:00 έως και τις 17:15.
Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.
Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις θύρες 1 και 3 με αξία 15€.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.
Ώρα ανοίγματος Θυρών: 15:15
Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top