Σε... πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυσή της, η ΑΕΛ Καναδά κατάφερε να επιτύχει αρκετά, τα οποία έχουν αναφερθεί κατά καιρούς. Σε μια προσπάθεια γνωριμίας των πρωταγωνιστών που ιδρώνουν τη βυσσινί φανέλα και μοχθούν για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες θα καταβληθεί προσπάθεια να παρουσιαστούν οι παίκτες της ΑΕΛ της ξενιτιάς, με τη φωτογραφία τους και λίγα λόγια.
ΠΕΝΤΡΟ ΣΙΜΟΕΣ - Αρχηγός
Θέση : Μέσος


ΕΡΩΤΗΣΗ : Είσαι στην ΑΕΛ εδώ και τρία χρόνια. Έχεις αναδυθεί ως ηγέτης και αρχηγός της ομάδας. Τι αλλαγές έχεις δει με την ΑΕΛ καθ' όλη τη διάρκεια των ετών;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Κάθε χρόνο είναι μια νέα μάχη και με την πάροδο των ετών βλέπω την ομάδα να αναρριχάται στην κορυφή των κατηγοριών, οι οποίες είναι δυσκολότερες και η ομάδα γίνεται δυνατότερη για να τα κερδίσει όλα.


ΤΖΟ ΡΟΣΙ
Θέση : Τερματοφύλακας

ΕΡΩΤΗΣΗ : Είναι μια ερώτηση με δύο σκέλη. Πρώτον, ως τερματοφύλακας πώς ελέγχεις τους παίκτες που βρίσκονται μπροστά από σένα; Δεύτερον, παρακολουθείς τους αγώνες της ΑΕΛ στην Ελλάδα και έχεις να στείλεις κάποιο μήνυμα για την ΑΕΛ στην Ελλάδα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Οι παίκτες που βρίσκονται μπροστά από μένα είναι πολύ έξυπνοι. Κυκλοφορούν τη μπάλα χρησιμοποιώντας κάθε σπιθαμή του αγωνιστικού χώρου. Έχουμε έναν πολυσύνθετο σχηματισμό (για το ανοιχτό πρωτάθλημα) και καμία ομάδα δεν κατάφερε να το επιλύσει. Οι παίκτες μας δεν σπαταλούν σουτ ούτε κάνουν αβίαστα λάθη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία.
Όντως παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή την ΑΕΛ στην Ελλάδα. Η ΑΕΛ Καναδά είναι ισχυρός υποστηρικτής των αδελφών της στην Ελλάδα. Εύχομαι στην ΑΕΛ την καλύτερη τύχη, δύναμη από τον Θεό για μια νικηφόρα επιτυχημένη περίοδο.


ΣΤΕΛΙΟΣ (ΣΤΙΒ) ΒΕΡΓΥΡΗΣ
Θέση : Μέσος


ΕΡΩΤΗΣΗ : Ο προπονητής σου σε έχει περιγράψει ως έναν από τους πλέον σκληρά εργαζόμενους και ένα καθαρό παίκτη. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Εκτιμώ την υποστήριξη και τον έπαινο του προπονητή μου. Εκτιμώ ότι το μυστικό είναι απλό. Παίζω για τους συμπαίκτες μου. Στον αγωνιστικό χώρο αλληλομαχόμαστε. Ότι έχουμε επιτύχει ως ομάδα τις τελευταίες δύο περιόδους είναι η αντανάκλαση του ταλέντου, του χαρακτήρα και της ηθικής δουλειάς κάθε παίκτη. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτού του σπουδαίου συγκροτήματος. Είμαι περήφανος που φορώ τη φανέλα της ΑΕΛ.


ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΑΡΚ
Θέση : Αμυντικός / Μέσος

ΕΡΩΤΗΣΗ : Έχεις κατακτήσει με την ΑΕΛ πρωτάθλημα και κύπελλο MMSL. Τι είναι αυτό που έχει κάνει την ΑΕΛ κυρίαρχη δύναμη στο MMSL;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Αλλά πέραν αυτού, ο καθένας γνωρίζει τον ρόλο του και δεν υπάρχουν εγωισμοί γι' αυτούς τους ρόλους. Ο καθένας απλά θέλει να συμβάλει και έχει τη θέληση να κάνει θυσίες για τη βελτίωση της ομάδας. Έχουμε σπουδαίους προπονητές που είναι οι προπονητές των παικτών και μας επιτρέπουν να νιώθουμε άνετα στο γήπεδο. Ενωμένοι παίκτες και προπονητές διασκεδάζουν και εξασφαλίζουν ότι θα παίξουμε το παιχνίδι με τον τρόπο της ΑΕΛ. Αυτό είναι που μας έχει κάνει επιτυχημένους.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top