Για τη δεύτερη αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL, το βράδυ της Παρασκευής, 11 Νοεμβρίου η ΑΕΛ αντιμετώπισε την αδύναμη Ιταλική ομάδα της Curinga, χωρίς ο προπονητής να έχει στη διάθεσή του τους Πατσέκο, Ζιρτιλίδη, Ολιβέιρα και Νικολακάκο.
Η ΑΕΛ είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, με εξαιρετική ταχύτητα, έλεγχο και συνεργασίες, ενώ ο τερματοφύλακας Τζο Ρόσι πραγματοποίησε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις. Για άλλον ένα αγώνα έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δημιούργησε πάρα πολλές.
Για την ΑΕΛ σκόραραν : Σιμόες (2), Άντριου, Βεργυρής, Παρκ και Άλλεν από ένα (1).

Μετά τον αγώνα η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Τζάσμιν Σμιθ, την αλλαγή των συμβολαίων των Ντέμιαν Ντέβονις και Τζέισον Ιγκλς σε μερικής απασχόλησης, ενώ ο Πίτερ Ράμσεϊ ζήτησε την αποδέσμευσή του και υπέγραψε σε άλλη ομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε :
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αποψινή εμφάνιση. Παραμείναμε στο αγωνιστικό μας σχέδιο και δείξαμε πολλή υπομονή με τη μπάλα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι ευχάριστο, αλλά τα τελειώματά μας θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Περιμένω να δω όλους τους παίκτες μας να επιστρέφουν από τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες. Κάναμε κάποιες κινήσεις ώστε να ενισχύσουμε το δυναμολόγιό μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στον κύριο Σάκη Τσιώλη και ολόκληρη την προπονητική του ομάδα καλή τύχη με μια επιτυχημένη περίοδο!!»

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, την προσεχή Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 22:30, με αντίπαλο τη Βρετανική St George.

Η οπαδός της ΑΕΛ «Λαρίσα Γουγουλιά» με τη βυσσινί φανέλα


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top