Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ και Θωμάς Ναζλίδης μίλησαν στο Femalevoice.gr για την ΑΕΛ και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και για την μέχρι τώρα καριέρα τους.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Αβραάμ και ο Θωμάς Ναζλίδης
ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Γεννήθηκα στη Λάρνακα τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα στην Ομόνοια  Αραδίππου  την ομάδα του χωριού μου και από εκεί ξεκίνησε η καριέρα μου.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Γεννήθηκα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα στο Ελληνικό Διαβατών τοπική ομάδα  και από εκεί κάθε χρόνο  βήμα- βήμα έφτασα στο επίπεδο της Α’  Εθνικής.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην ΑΕΛ, είναι μεγάλη ομάδα  έχει μεγάλο κόσμο και το AEL FC ARENA  είναι φανταστικό γήπεδο πολύ ωραίο καινούριο και ο κάθε ποδοσφαιριστής πιστεύω θα ήθελε να παίξει σε αυτό το γήπεδο.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Για κάθε ποδοσφαιριστή το να αγωνίζεται στην ΑΕΛ   είναι κάτι ξεχωριστό , η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι η μοναδική  ομάδα που ο κόσμος της πόλης αγαπά μόνο την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό την κάνει ξεχωριστή. Το γήπεδο είναι ένα  στολίδι το βλέπει ο καθένας και εμείς που είμαστε ποδοσφαιριστές της ομάδας το χαιρόμαστε ακόμη παραπάνω γιατί έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ  ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΤΟΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Πρέπει να είμαστε  συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, να παίρνουμε τα παιχνίδια που παίζουμε στην έδρα μας αυτό είναι πλεονέκτημα για μας υπάρχει πολύ κόσμος και σπρώχνει την ομάδα  και από κει πέρα στα εκτός έδρας θα προσπαθείς να παίρνεις ότι καλύτερο και πιστεύω η ομάδα έτσι  θα επιτύχει τους  στόχους της.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ: Για να πετύχουμε τους στόχους μας θεωρώ  πως  πρέπει να είμαστε  συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και  η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε λάθη.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Καλύτερη στιγμή ήταν τα τρία κύπελλα που πήρα στη σειρά  στην Κύπρο. Είναι κάτι πολύ ωραίο για ένα ποδοσφαιριστή να παίρνει τρόπαια.
Πολλές στιγμές δεν θέλεις  να θυμάσαι. Πιο σημαντική ήταν  ένα παιχνίδι που παίζαμε στην Ευρώπη με την Ομόνοια  κερδίζαμε 2-0 και είχαμε την πρόκριση στους ομίλους στο  Europa League και μέσα σε 5 λεπτά δεχτήκαμε  δυο γκολ και χάσαμε την πρόκριση.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Δεν ήταν η πιο μεγάλη αλλά η καλύτερη σίγουρα  ήταν  η άνοδος με τον Πλατάνια από  τη Β’ Εθνική στην Α΄ που μια ομάδα που  δεν το περίμενε κανείς ξαφνικά βρέθηκε στην Α΄ Εθνική, πως  πέρασε αυτή η χρονιά ήταν κάτι μαγικό . Η χειρότερη σίγουρα ο τραυματισμός μου που με άφησε 6,5 μήνες εκτός γηπέδου και ήταν σε καθοριστικό σημείο για μένα.

ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΟ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Η εμπειρία μου πιστεύω  είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία αυτή τη στιγμή.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Θεωρώ είναι  η αντίληψη του χώρου  και η φαντασία που έχω μέσα στο παιχνίδι

ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΤΕ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Η οικογένεια μου η κόρη μου που πάντα είναι μαζί μου.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Το κομποσκοίνι μου και η προσευχή μου.

ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:   Όχι είναι τυχαίο νούμερο.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Τίποτα, είναι τυχαία επιλογή.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Δεν ξέρω  ίσως κομμωτής.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ: Θα μπορούσα να κάνω δημόσιες σχέσεις ή να ασχοληθώ με το εμπόριο.

ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ: Οι πολλές  καφετέριες, παντού υπάρχει  πολύ κόσμος έξω.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ: Η  αγάπη που έχει ο κόσμος για την ομάδα και γενικά ότι η Λάρισα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά  η χώρα μας είναι από τις πιο ζωντανές πόλεις.
.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΩ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ: Είναι καλό για τον κόσμο να βλέπει παίκτες  να κάνουν παρέα γιατί αυτό σημαίνει πως υπάρχει ομαδικότητα και φιλία στην ομάδα.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Εισπράττουμε αγάπη, τους αρέσει βλέπουν την ομάδα να είναι μαζί να είναι ενωμένοι με τον Ανδρέα γνωριστήκαμε φέτος αλλά δεθήκαμε πολύ γρήγορα  κάνουμε καθημερινά παρέα, θεωρώ ότι είναι ωραία εικόνα.

Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ:  Είναι πρωτόγνωρο για μένα να το βλέπω αυτό και τώρα που ήμουν Κύπρο έμαθα πως πήγε ο γυναικείος σύνδεσμος  στην Κύπρο και έγινε η αδελφοποίηση. Είναι ωραίο να υπάρχει γυναικείος σύνδεσμος.
ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:  Και μόνο η κίνηση είναι κάτι ξεχωριστό, σίγουρα  είναι ωραίο να υπάρχουν γυναίκες στο γήπεδο ομορφαίνουν το γήπεδο  και ειδικά όταν είναι οργανωμένες και έχουν την τρέλα για την ομάδα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top