Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε στο  "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε μαζί με τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Βοσνία. Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το τέλος του αγώνα. «Δεν θα ανεχθούμε παράγκες και φαινόμενα του παρελθόντος», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν χαρούμενος από το 1-1 που απέσπασε στο φινάλε η "γαλανόλευκη" από τους Βόσνιους.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον OTE TV
«Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι, το ευχαριστηθήκαμε. Το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο όπως πήγε το ματς. Είμαστε ακόμα στο κυνήγι της πρόκρισης... Σήμερα θέλαμε να περάσουμε κι ένα μήνυμα πως η πολιτεία είναι εδώ, θα κάνει το καθήκον της και θα στηρίξει το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου. Όλος ο αθλητισμός είναι γιορτή, αλλά έχουμε κάνει το ποδόσφαιρο θέμα της δικαιοσύνης και του κοινού ποινικού δικαίου».

Για τη συνεργασία με τον Σταύρο Κοντονή: 
«Ο καθένας με το δικό του κομμάτι. Στόχος είναι να τρέξουν οι υποθέσεις της δικαιοσύνης, ενώ υπάρχει και το κομμάτι της δημόσιας τάξης. Ακόμη έχουμε πολλά βήματα και είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε όλα. Δίνουμε το μήνυμα πως φαινόμενα του παρελθόντος δεν θα γίνουν ανεκτά. Η πολιτεία δεν ανέχεται παράγκες».

Γι αυτό που τους είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη σύσκεψη: 
«Μας είπε ότι δεν κάνουμε πίσω, προχωράμε για την εξυγίανση και την κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top