Mε τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο κλειστό της Νεάπολης (17:00),  με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή μας, Αβραάμ Παπαδόπουλου, και ετοιμάστηκαν για να διεκδικήσου ό,τι καλύτερο απέναντι στον αυριανό τους αντίπαλο, θέλοντας να έχουν την πλέον δυναμική στήριξη από τους φιλάθλους.

Αυτό άλλωστε τονίζει και ο Σίγκι Θορστέινσον, που την προηγούμενη Κυριακή πήρε την πρώτη γεύση από μία καθαρά λαρισαϊκή αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στο τελευταίο παιχνίδι πήραμε μία σημαντική νίκη, όχι μόνο για να διατηρήσουμε το αήττητο αλλά και για τον εγωισμό μας και για τη διατήρηση της θετικής ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το επόμενο παιχνίδι είναι επίσης σημαντικό για εμάς. Αν θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης θα πρέπει να παίρνουμε νίκες απέναντι σε ομάδες όπως ο Δούκας, δυνατές και με φιλοδοξίες. Εννοείται ότι ελπίζω πως θα δούμε πολλούς φιλάθλους στις κερκίδες που θα μας βοηθήσουν για να το πετύχουμε αυτό. Ξέρουμε όλοι ότι ο Δούκας είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα, μετά από αίτημα της Διοικούσας Επιτροπής προς την ΕΟΚ, η οποία το έκανε δεκτό, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημοσιογράφου και φίλου Κώστα Μπετχαβέ, που προσφάτως έφυγε από κοντά μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top