Ο στοιχηματικός αναλυτής Νίκος Παναγόπουλος σχολίασε στο Metropolis 95.5 την έκθεση της Sportradar που χαρακτηρίζει ύποπτο τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παναγόπουλος:
 Για τον τζίρο του ΠΑΟΚ – ΑΕΛ και την έκθεση της Sportradar: 
«Παίχτηκαν 200 χιλιάδες ευρώ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΛ. Αυτός ήταν ο τζίρος του αγώνα. Τα περισσότερα παίχθηκαν στο live όταν ήδη το σκορ ήταν 2-0. Όταν ένα ματς είναι 2-0 ήδη από το ημίχρονο, είναι φυσιολογικό να πιστεύουν όλοι ότι θα μπει ένα ακόμη γκολ στο β’ ημίχρονο. Δεν ξέρω τι έχει τσεκάρει η Sportradar. Εγώ λέω τα νούμερα που βλέπω. Δεν ξέρω τι επισημαίνει η έκθεση και το έβγαλε ύποπτο. Εκτός κι αν έβλεπε υπερβολικά πονταρίσματα στο over μετά το 2-0, που, όμως, over δεν υπήρξε ποτέ. Αν πιστεύει, δηλαδή, ότι πήγαινε το ματς για over, οπότε είχαμε αποτυχία. Από το 2013 άλλαξαν πολλά ως προς τους τζίρους. Δεν ξεφεύγουν πολύ οι τζίροι και μιλώ για τα ελληνικά ματς. Από ένα σημείο και μετά, κυρίως από το 2014 κάποιες στοιχηματικές εταιρείες από την Ασία δεν ανακοινώνουν τους τζίρους. Δεν μπορείς να βρεις τι τζίρο είχε ένα παιχνίδι που έγινε έναν χρόνο πριν. Δεν αφορά μόνο ελληνικά παιχνίδια, αλλά και παγκόσμια. Ίσως οι διάφορες εκθέσεις έχουν ταρακουνήσει τη βιομηχανία του στοιχήματος. Γιατί δεν έχει μόνο η ΕΠΟ σύμβαση με Sportradar έχουν και άλλες ομοσπονδίες».

Για το αν είναι φυσιολογικός τζίρος το ποσό που παίχθηκε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: 
«Για Κύπελλο Ελλάδας είναι ένα φυσιολογικό ποσό. Αν ήταν 50 χιλιάδες ευρώ, θα σας έλεγα ότι είναι πολύ λίγο, αν ήταν 1 εκατομμύριο θα σας έλεγα ότι έχει ξεφύγει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top