Την απόφαση να παραχωρήσει δανεικό τον Τάσο Κρητικό, πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με το Λαρισαίο μεσοεπιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Football League και συγκεκριμένα στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο λόγος προφανής και δεν είναι άλλος από το να πάρει ο Τάσος Κρητικός χρόνο συμμετοχής στη νέα του ομάδα. Ο Τάσος Κρητικός είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1995 στη Λάρισα, στην ΑΕΛ εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2010 και έγινε επαγγελματίας το Φεβρουάριο του 2013. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της ΑΕΛ της οποίας, μάλιστα, ήταν ο πρώτος σκόρερ στο οικείο πρωτάθλημα με 10 γκολ σε 16 αγώνες, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποιο τέρμα. Το καλοκαίρι του 2013 πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην ΑΕΛ, όπου είχε 8 συμμετοχές και ένα τέρμα, σε πρωτάθλημα της Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας την σεζόν 2015/16.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει ότι αποκτήθηκαν και επισήμως στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ντεμπελέ και ο Κρητικός, ο τελευταίος με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ.
Επίσης, η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.
Η Αναγέννηση ευχαριστεί και δημοσίως την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον μεγαλομέτοχο κ. Αλέξη Κούγια για τις διευκολύνσεις στη παραχώρηση του Κρητικού. Τέλος ευχαριστεί  τους υπεύθυνους και τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθήρου Γιώργο Βαγγελάκο καθώς και την ομάδα του Διαγόρα Αμπελικού  για την παραχώρηση του γηπέδου στο οποίο προπονείται τις τελευταίες ημέρες οι ανδρική ομάδα. Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε πριν απο λίγο και τα τυπικά για την τρίτη προσθήκη της χειμερινής περιόδου στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης που καταβάλει.
Η ομάδα απέκτησε και επίσημα τον επιθετικό Μηνά Χαλκιαδάκη 21 ετών που μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν στον Πανθρακικό. Το δελτίο του όπως και αυτά των Ντεμπελέ και Κρητικού εκδόθηκε απο τα αρμόδια όργανα  όπου δίνει το παρών απο την Τετάρτη ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Ραχαβέλιας κι έτσι και οι τρείς τίθενται στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Η Αναγέννηση καλωσορίζει τους τρείς ποδοσφαιριστές στην οικογένειά της και εύχεται υγεία και δύναμη για ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top