Ο 47χρονος τεχνικός, Γιώργος Δώνης, μίλησε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, Arena FM και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως... φοβάται να πάει στην Τούμπα για να παρακολουθήσει αγώνα, όπως και σε αγώνες της ΑΕΛ στη Λάρισα.
Αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης
«Φοβάμαι να πάω στην Τούμπα γιατί μπορεί να με βρίσουν . Προσπαθώ να το αποφεύγω, όπως φοβόμουν και παλιότερα να πάω στην Λάρισα. Από τότε δεν έχω πάει να δω παιχνίδι της Λάρισας.
Εντάξει δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο από τον ΠΑΟΚ, ούτε από την δική μου μεριά, ούτε από την δική τους. Με τον ΠΑΟΚ ποτέ δεν καθίσαμε σε ένα τραπέζι να τα βρούμε. Συνήθως δεν παρουσιάζονται τα σωστά στοιχεία. Εγώ άλλαξα το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ, δυο φορές. Μου ζήτησε ο πρόεδρος να δείξω την αγάπη μου προς τον ΠΑΟΚ και του είπα να κάνει ότι θέλει. Το εκτίμησε αυτό, με αγκάλιασε αλλά όταν ήρθε ο αποκλεισμός από την Τρίπολη, ποτέ δεν καθίσαμε σε ένα τραπέζι.
Υπήρχε μια αποζημίωση στο συμβόλαιο μου, 200.000 ευρώ, κάναμε μια συμφωνία με τον κ.Βρύζα για να την μειώσουμε 25%, αλλά ο κ.Σαββίδης το είχε πάρει εγωιστικά και δεν το αποδέχτηκε και πήγαμε στα δικαστήρια.
Γράφανε ότι πήρα 800.000 ευρώ αποζημίωση, πως θα έπαιρνα τόσα λεφτά , όταν το συμβόλαιο μου ήταν 340.000 ευρώ;
Αυτό ήταν το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ. Όταν πήγα στο ΑΠΟΕΛ ήμουν υποχρεωμένος να επιστρέψω το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ . Εγώ πήρα νταμπλ με τον ΑΠΟΕΛ και τα χρήματα αυτά γύρισαν στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ από μένα δηλαδή έχασε 80.000 ευρώ…». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top