Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε για το επεισόδιο που είχε με ανθρώπους του Πλατανιά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες στο AEL FC ARENA και αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Ηρακλή Νύκταρη στο Μενίδι, στην αναμέτρηση Αχαρναϊκού-Άρη, μιλώντας στο Metropolis 95.5.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:
Για τις καταγγελίες Παράσχου: «Με τον Παράσχο δεν έγινε τίποτα. Λόγω της αξιοπρεπούς εμφάνισης και επειδή δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του Πλατανιά επελέγη για να ξεπλύνει την ομάδα. Δεν ήταν αντίπαλος ο Παράσχος, δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Είχα εκραγεί και το δηλώνω δημόσια για την απόφασή τους να εκτίσουν την ποινή παικτών τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να παίξει όπως έπαιξε κόντρα στην ΑΕΛ. Επειδή έχουν και αυτό το ύποπτο παρελθόν, ανήκουν σε μια αγέλη ομάδων που κατάφερναν όλα τα προηγούμενα χρόνια να παραμένουν στην κατηγορία με την εύνοια του ισχυρού. Γι’ αυτό τους είπα όλα όσα τους είπα. Τώρα, βέβαια, είναι με τους εξυγιαντές, ξεπλύθηκε. Πήρε και μια χορηγία 400 χιλιάδων ευρώ, προφανώς εξαιτίας της κοινωνικής του απήχησης. Αυτά τους είπα και βγήκε μετά ο Παράσχος και είπε ότι τον έβρισα. Ούτε ασχολήθηκα μαζί του».

Για όσα φώναζε προς τους ανθρώπους του Πλατανιά: «Παράγκα φώναζα το περιβάλλον του Πλατανιά. Τώρα το αν είδε ο Παράσχος τον εαυτό του από τα προηγούμενα χρόνια της παρουσίας του, γιατί μόνο με τη Χαλκηδόνα έκανε καριέρα, εγώ δεν ξεχνώ. Και επειδή υπάρχουν και οι κασέτες να λένε στον Σαρρή και τον Κουρίδη ποιους διαιτητές να βάλουν στο ματς με την Παναχαϊκή γι’ αυτό μίλησα και χίλια δίκια έχω».

Για τη συνύπαρξή του με τον Νύκταρη στο Μενίδι: «Είναι οι γειτονιές μου αυτές, Πετρούπολη, Μενίδι και πήγα να δω το ματς. Ο Νύκταρης ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Τι να έκανα; Να του πω σήκω και φύγε; Προφανώς δεν θα τον καλέσω στο σπίτι μου, δεν μπορώ όμως να τον αποτρέψω και να κάτσει δίπλα μου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top