Η ΑΕΛ Καναδά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Three Lions και μοιραία έμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την δεύτερη προνομιούχο θέση. Η κακή παράδοση απέναντι στην αντίπαλό της συνεχίστηκε. Παρά την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.
Τελικά, οι βυσσινί αγωνίστηκαν χωρίς τον Νικολακάκο, o Άντριου ήταν σαφώς επηρεασμένος λόγω της μετεγχειριτικής του κατάστασης, ενώ ο Μούσα αγωνίζεται με πρόβλημα τραυματισμού εδώ και αρκετό καιρό.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε τον αγώνα διστακτικά και σταδιακά άρχισε να βελτιώνεται αναγκάζοντας τους αντιπάλους να υποπίπτουν σε λάθη στη μεσαία γραμμή με πρωταγωνιστές τους Βεργυρή και Σιμόες. Ωστόσο, το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κυριάρχησε, ενώ οι αντίπαλοι προσπαθούσαν να αμυνθούν και να αποκλείσουν τον Άντριου με κάθε τρόπο κάνοντας πολλαπλά φάουλ εις βάρος του. Σε μια κάθοδο του Πατσέκο και εξαιρετικά έξυπνη πάσα στον Μάρλοου η ΑΕΛ προηγήθηκε με 1-0. Δυο λεπτά αργότερα σε μια σύγχυση στην άμυνα οι Three Lions ισοφάρισαν με κεφαλιά. Στα τελευταία δέκα λεπτά η ΑΕΛ ρίσκαρε για να πάρει το προβάδισμα και έμεινε εκτεθειμένη στην άμυνα, αναγκάζοντας τον Ρόσι να πραγματοποιήσει τρεις υπέροχες επεμβάσεις και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες, αλλά για την ΑΕΛ ήταν σαν να ηττήθηκε. Σίγουρα οι Άντριου και Μούσα χρειάζονται ξεκούραση και να συνέλθουν από τους τραυματισμούς τους. Δύο διαδοχικά απογοητευτικά αποτελέσματα, αλλά οι παίκτες της ΑΕΛ δεν θα το βάλουν κάτω και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους κρατώντας την ανεμίζουσα και περήφανη σημαία της ΑΕΛ ψηλά.
Επόμενος αγώνας την προσεχή Παρασκευή, με αντίπαλο την Curinga.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top