Ο τεχνικός της ΑΕΠ Ηρακλής, Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως κρατάει την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. «Αυτό που είδα στο δεύτερο μέρος με άφησε ευχαριστημένο. Πάθος, ενέργεια, οργανωμένες επιθέσεις ήταν η εικόνα μας. Περίμενα ότι η ΑΕΛ θα είχε περισσότερη ενέργεια. Δεν ξέρω αν είναι το DNA της ομάδας ή τα παιδιά αλλά σήμερα τα έδωσαν όλα», ήταν κάποια χαρακτηριστικά λόγια του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά ο Σάββας Παντελίδης:
«Ήταν ένα ματς που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αφενός γιατί κάναμε αναγκαστική αλλαγή στο ζέσταμα και αφετέρου γιατί δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση. Ουσιαστικά χάσαμε ένα ημίχρονο. Δεν είχαμε μεγάλη ενέργεια. Αυτό που με φόβιζε περισσότερο ήταν ότι η ομάδα έρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αυτό που είδα στο δεύτερο μέρος με άφησε ευχαριστημένο. Πάθος, ενέργεια, οργανωμένες επιθέσεις ήταν η εικόνα μας στην επανάληψη, αλλά αυτό που μένει είναι η ισοπαλία. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο την εμφάνιση και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι την Τετάρτη. Είχαμε αρκετές τελικές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση. Ειδικά για το πάθος και τις φάσεις που έκαναν τα παιδιά»

Για τον Περόνε και τους τραυματίες:
«Οι γιατροί έπεσαν πάνω του, τον φρόντισαν και είπαμε να δούμε μέχρι το ημίχρονο. Στο ημίχρονο ήταν έτσι και έτσι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μου είπε θα μπω. Θα δούμε τι έχει. Ο Κούρος έχει ένα χτύπημα. Μούδιαζε το πόδι του. Ο Μοντέιρο ήταν κουρασμένος. Τους ρωτούσα όλη την ώρα. Ο Μοντέιρο έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ο Γροντής και ο Δώνης έρχονται από μια αγωνιστική απραξία και κάποια στιγμή θα βγει η κόπωση. Ελπίζω μόνο να μην είναι με την Κέρκυρα»

Για την εμφάνιση:
«Περίμενα ότι η ΑΕΛ θα είχε περισσότερη ενέργεια. Δεν ξέρω αν είναι το DNA της ομάδας ή τα παιδιά αλλά σήμερα τα έδωσαν όλα»

Για τις μεταγραφές και τον Μπαστακό:
«Θέλουμε δεξί μπακ. Έχω καταλήξει στην θέση αλλά όχι στον παίκτη. Ίσως να έχουμε επιλογή από αύριο αλλά παίζεται. Καμιά φορά ενώ συμφωνούμε, κάτι χαλάει στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να πάρει εύκολα παίκτη. Έχω μερικές περιπτώσεις στο μυαλό μου και για το εξάρι, εκτός αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην θέση του ακραίου επιθετικού. Έχει όρεξη και στοιχεία για να βοηθήσει ο Μπαστάκος. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από αυτόν. Είναι καθαρόαιμος επιθετικός»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top