Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ Καναδά ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου και της σημερινής αναμέτρησης με τους Three Lions στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του εσωτερικού πρωταθλήματος MMSL. Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Απόλλωνα η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να κατακτήσει τη νίκη ώστε να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου με 3-2.
Η αντίπαλος της ΑΕΛ δέχεται εύκολα τέρματα, με μέσο όρο 3,3 ανά αγώνα, διαθέτει τον δεύτερο σκόρερ της κατηγορίας με 14 τέρματα. Η ΑΕΛ δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να παραμείνει στους στόχους της.

Οι διαθέσιμοι παίκτες για την εξάδα της σύνθεσης είναι : Ρόσι κάτω από τα δοκάρια, εναλλασσόμενοι στην άμυνα Πατσέκο, Χάβαρης, Μούσα και Παρκ, στη μεσαία γραμμή Βεργυρής, Σιμόες, Τεϊξέιρα, Μάρλοου, Ζιρτιλίδης, Ολιβέιρα και στη γραμμή κρούσης Νικολακάκος και Άντριου.

«Οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Ξέρουν ότι δεν έχουμε περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών. Πρέπει να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα για να κερδίσουμε την κατηγορία. Διαθέτουμε το ταλέντο για να το πετύχουμε, πρέπει να το θέλουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top