Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, αναφέρθηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΠ Ηρακλής και ΑΕΛ. Την πίεση που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας και τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης που έγιναν, μιλώντας στο Metropolis.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:
Για τα συμπεράσματα του από το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Βέροια: 
«Και οι δύο το ήθελαν πάρα πολύ. Κέρδισε η ομάδα με την περισσότερη υπομονή εάν και η Βέροια είχε ευκαιρίες αλλά τη νίκη την παίρνει αυτός που σκοράρει. Ο Ηρακλής ήταν πιο παθιασμένος, κάτι που με ξάφνιασε και νομίζω ότι ήταν αποφασισμένοι να μην χάσουν το παιχνίδι για να μπορεί να ελπίζει. Ένα παιχνίδι χωρίς κοντρόλ ματς αλλά μόνο επίθεση. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και να δημιουργούνται ευκαιρίες. Εάν είναι στις αρχές του β γύρου και για τις δύο ομάδες υπάρχει ένα παιχνίδι να εκκρεμεί από τον α γύρο. Σε άλλες εποχές έπαιζαν για άλλους στόχους οι δύο ομάδες και τώρα κάθε μια προσπαθεί να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού όσο πιο γρήγορα μπορεί».

Για το εάν έχει πίεση: 
«Είναι αυτονόητο. Αφού βρισκόμαστε σε αυτήν την βαθμολογική θέση αλλά πιστεύω ότι για πέντε έξι αγωνιστικές ακόμα θα εμπλεκόμαστε όλοι σε αυτή τη διαδικασία».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ είναι ποιοτική ομάδα αλλά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα: 
«Είχαμε κάποια θέματα κεντροεπιθετικά και στον παίκτη κρούσης κινηθήκαμε για να ενισχυθούμε και ελπίζω να μπορέσουμε να λύσουμε το θέμα. Οκτώ με εννιά παιχνίδια ήταν οριακά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι γιατί η ομάδα το πάλεψε και τώρα θα μπορούσε να μη έχει πρόβλημα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top