Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλες οι ομάδες αγωνίζονται στο BMO center και προκειμένου να είναι δυνατή η διεξαγωγή είκοσι αγώνων την ίδια ημέρα, η διοργανώτρια καθόρισε το πρόγραμμα έτσι ώστε οι ομάδες να έχουν κυλιόμενες ώρες αγώνων. Στην ίδια βάση και σε συνδυασμό με τον συνθετικό τάπητα και τον κλειστό χώρο καθιερώθηκε η διάρκεια κάθε ημιχρόνου στα 25 λεπτά. Στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής η ΑΕΛ Καναδά αγωνίστηκε την Παρασκευή το βράδυ με αντίπαλο την Curinga. Με όλα όσα αναλύθηκαν παραπάνω, η έναρξη του αγώνα ορίστηκε για τις 23:00. Η δυσκολία της ώρας αλλά και η προφύλαξη παικτών απέφερε στην ΑΕΛ αρκετές ελλείψεις (Άντριου, Νικολακάκος, Παρκ, Τεϊξέιρα, Ολιβέιρα, Ζιρτιλίδης, Μούσα). Η Ιταλική ομάδα δεν είχε τίποτα να χάσει, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τις απώλειες των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ έδειξε επιθετικές δυσκολίες, αλλά και αμυντική σταθερότητα, ενώ κυριάρχησε στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Σιμόες, Βεργυρή και Μάρλοου. Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΛ προηγούμενη με 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε με έξυπνη αμυντική τακτική και έπαιξε με ηρεμία. Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητές τους «βυσσινί» με 1-4 και το σπουδαιότερο να προσθέτει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.
Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από τους δύο πρωτοπόρους, μετά την αφαίρεση δώδεκα (12) βαθμών από τους Αλβανούς για παράνομη χρησιμοποίηση παικτών.

Για την ΑΕΛ σκόραραν: Μάρλοου, Βεργυρής, Σιμόες και Ντέβονις.

Μετά τον αγώνα ο Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε:
«Είμαι πολύ περήφανος για το περιορισμένο αποψινό δυναμολόγιό μας. Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με καρδιά και αποφασιστικότητα, κάνοντας αυτό που έπρεπε για να κερδίσουν. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς από εδώ και πέρα, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι θα ανταμειφθούμε στο τέλος της περιόδου.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Την επόμενη Παρασκευή, στις 20:00, για την 12η αγωνιστική η ΑΕΛ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα με αντίπαλο την ομάδα των Γερμανών.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top