Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Βέροια και ΑΕΛ, σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Super League, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Με τακουνάκι του Ικάουνιεκς η ΑΕΛ είχε ανοίξει το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ στο 69’ η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Βέροια ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, στο 1 λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντοντό γύρισε τη μπάλα στον Ικάουνιεκς που σκόραρε με τακουνάκι. Η Βέροια μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας το γκολ που θα φέρει το ματς στα ίσια. Η ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 69’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρπόνγκ και να γίνει το τελικό 1-1.
Βέροια: (Θωμάς Γράφας) Καντιμοίρης, Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρτσε (66΄ Τομάς), Καλί, Λινάρδος, Καπετάνος, Μίλιεβιτς (66΄ Κάλβο), Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ: Σάκης Τσιώλης) Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ντοντό (65΄ Γκαγιέχο), Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Φατιόν (73΄ Καπός), Ικάουνιεκς (87΄ Τίκο), Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top