Όχι με έναν, όχι με δύο, αλλά με 4 υποψήφιους πρός βράβευση παίκτες, πρόκειται να αντιπροσωπευθεί η ΑΕΛ την προσεχή Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις επτά το απόγευμα στην 35η "Γιορτή του Ποδοσφαιριστή", η οποία θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Αυτοί που ξεχώρισαν τη σεζόν 2015-16
Πρόκειται για την εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με σκοπό να τιμηθούν οι καλύτεροι της σεζόν 2015-16, αλλά και διάφορα πρόσωπα που ξεχώρισαν μέσα από τις διάφορες δράσεις τους στο ποδόσφαιρο.
Οι τρεις υποψήφιοι ανά κατηγορία βραβευομένων στη Super League και τη Football League, για την σεζόν 2015-16 (τα ονόματα αναφέρονται παρακάτω με αλφαβητική σειρά), είναι αυτοί που συγκέντρωσαν την πλειοψηφία σε ψηφοφορία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ενώ οι αναφερόμενες ομάδες τόσο για ποδοσφαιριστές όσο και για προπονητές είναι αυτές στις οποίες παρείχαν τις υπηρεσίες τους την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Η ΑΕΛ με δυναμική παρουσία
Αποτελεί ευτυχές γεγονός πως 4 μέλη του ρόστερ της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους προς βράβευση υποψηφίους. Συγκεκριμένα, ο προπονητής Ντόστανιτς Ράτκο είναι ένας από τους τρείς υποψηφίους στην κατηγορία «Καλύτερος Προπονητής» στη Football League, ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ φιγουράρει ανάμεσα στους τρείς υποψηφίους για τη κατηγορία του «Καλύτερου τερματοφύλακα», ο πρωτοεμφανιζόμενος Γιάννης Μασούρας έχει ψηφιστεί ως ένας από τους τρείς «Καλύτερους Νέους Ποδοσφαιριστές» της περασμένης σεζόν, ενώ τέλος ο Ματθαίος Μαρουκάκης επάξια κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους τρείς φιναλίστ για τη θέση του «Καλύτερου Ποδοσφαιριστή» της Football League με την εξαιρετική του επίδοση κατά τη περσινή αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα, το γεγονός πως το ίδιο το «σινάφι» έχει αναδείξει τους υποψηφίους, καθιστά ακόμα πιό τιμητική τη διάκριση και δίνει ένα ιδιαίτερο νόημα τόσο στις υποψηφιότητες όσο, φυσικά, και σε αυτούς που θα καταφέρουν εν τέλει να ξεχωρίσουν και να βγουν πρώτοι στη κατηγορία τους.
Όποια να είναι η έκβαση για τους τέσσερις παίκτες της ΑΕ Λάρισσα, το σίγουρο είναι πως η ανάδειξη των τεσσάρων αυτών παικτών αποτελεί μια καταξίωση και επιβράβευση των κόπων όχι μόνο των ίδιων, αλλά και ολόκληρης της ΠΑΕ. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επέλθει ο εφησυχασμός, σε μια περίοδο που η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Είναι η στιγμή φίλαθλοι, παίκτες και διοίκηση να κάνουν All-in προκειμένου να αναδείξουν και βαθμολογικά την ΑΕΛ. Καλή τους επιτυχία λοιπόν!

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους υποψηφίους αναλυτικότερα εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top