Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε στο AEL RADIO για το επόμενο αγώνα των «βυσσινί» με τον Ηρακλή, για τον κόσμο της ΑΕΛ και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.
Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης
Για τον Ηρακλή: 
«Είδα το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Βέροια και θεωρώ πως είναι καλύτερο που κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, γιατί με δικιά μας νίκη το Σάββατο θα φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που δεν τα έχει παρατήσει και παρά τα προβλήματα που έχει δείχνει πως όλοι είναι μία οικογένεια. Φάνηκε και στους πανηγυρισμούς τους χθες. Εμείς πρέπει να προσέξουμε και να καταλάβουμε τη δυσκολία του αγώνα. Ποιοτικά και σαν μονάδες μπορεί να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό τώρα. Το πάθος που βγάζει η κάθε ομάδα στο χορτάρι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο».

Για τον στόχο της εκτός έδρας νίκη: 
«Φταίνε πολλά που δεν μπορούμε να πετύχουμε το πρώτο διπλό. Το Σάββατο δεν έχουμε περιθώρια όμως για κάτι άλλο. Πιστεύω πως τώρα δεν είναι ώρα να βρούμε στα λόγια τι φταίει, αλλά να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το ματς του Σαββάτου: 
«Ο Ηρακλής θα παίξει το τελευταίο του χαρτί, άρα θα επιτεθεί κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα είναι από την αρχή του αγώνα ή κατά τη διάρκεια. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε προσοχή και υπομονή στο παιχνίδι μας. Πρέπει να ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο του προπονητή μας και να μην κάνουμε λάθη που θα μας στερήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτά τα λάθη πρέπει να προσέξουμε που μας έχουν στερήσει βαθμούς σε πολλά παιχνίδια μέχρι σήμερα.

Για τον κόσμο: 
«Όπως στεναχωριέται ο κόσμος, έτσι στεναχωριόμαστε κι εμείς. Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας, για να παραμείνουμε στην κατηγορία και να φέρουμε χαμόγελα σε όλους. Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την παραμονή, αλλά θα παλέψουμε. Βέβαια δεν είμαι άνθρωπος που μένω στα λόγια. Δεν μου αρέσει απλά να λέω και να μην προσφέρω. Έτσι κι αλλιώς ο καθρέφτης μας είναι η εικόνα μας στο γήπεδο».

Για τα νέα αποκτήματα: 
«Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν. Το θέμα είναι να προσαρμοστούν και χρειάζεται χρόνος για να μάθουν αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Πρέπει απλά να γίνουν όλα πιο γρήγορα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top