Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League άνοιξε στο Καυταντζόγλειο, όπου ΑΕΠ Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Βασίλης Ρέντζας διαμόρφωσε...μόνος του με γκολ και αυτογκόλ το 1-1 ανάμεσα σε Ηρακλή και ΑΕΛ! Ο δεξιός αμυντικός των «βυσσινί», στο 10' άνοιξε το σκορ, αλλά ο ίδιος παίκτης στο 43' άθελά του, σε προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή στον αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΛ για ακόμα ένα παιχνίδι αν και προηγήθηκε παρουσιάστηκε κακή. Χωρίς νίκη εκτός έδρας παραμένει η ΑΕΛ, που έφτασε στους 16 βαθμούς και παραμένει σταθερά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, ενώ 12 βαθμούς για την ΑΕΠ Ηρακλής, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΠ Ηρακλής (Παντελίδης):  Χουάντερσον, Κούρος (69' Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Ιντζόγλου, Γροντής (87' Κυνηγόπουλος), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (60' Περόνε), Πασάς.

ΑΕΛ (Τσιώλης):  Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Φάρκας, Τικό, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (84' Φατιόν), Μασαλέσα, Ντέλετιτς,  Ικάουνιεκς (46' Γκαγιέχο), Ναζλίδης, Τσάκο (57' Αβραάμ).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top