Κατά την 35η "Γιορτή του Ποδοσφαιριστή" που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ δόθηκαν τα βραβεία της σεζόν 2015-2016 στη Football League. Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Γενάδιος Ξενοδόχοφ της ΑΕΛ και το βραβείου του καλύτερου νέου παίκτη ο Γιάννης Μασούρας επίσης της ΑΕΛ.
Καλύτερος τερματοφύλακας Football League – Γεννάδιος Ξενοδόχοφ
Ο Έλληνας τερματοφύλακας, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά και τους περσινούς συμπαίκτες μου γιατί χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα ήμουν σήμερα εδώ».

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής Football League – Γιάννης Μασούρας
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ανέφερε: «Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ για τη γιορτή. Επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΛ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ, τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν και να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε: «Η ΑΕΛ είναι η μοναδική περιφερειακή ομάδα που έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τίτλους. Στη Λάρισα υπάρχει μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική κουλτούρα. Δεν τους νοιάζουν οι τίτλοι ως τίτλοι, αλλά να έρχονται μέσα από προσπάθεια. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Γεννάδιο και τον Γιάννη Μασούρα. Πέρυσι ξεκινήσαμε με ένα συμβόλαιο και δημιουργήσαμε μία καινούργια ομάδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Αυτή η μεταβατική περίοδος είναι πολύ δύσκολή. Θα τα καταφέρουμε όμως. Συγχαρητήρια και στη NOVA».

Τα βραβεία της Football League 
Καλύτερος προπονητής: Αλέκος Βοσνιάδης
Πρώτος σκόρερ: Νίκος Κουσκουνάς
Καλύτερος τερματοφύλακας: Γενάδιος Ξενοδόχοφ
Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Γιάννης Μασούρας
Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής: Εμάνουελ Κονέ
Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής: Νίκος Κουσκουνάς
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top