Μακριά από τις νίκες για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε η ΑΕΛ, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα στο «AEL FC ARENA» για τη 19η αγωνιστική της Superleague. Η ΑΕΛ μπορεί να προηγήθηκε με τον Ναζλίδη στο 80 λεπτό, ωστόσο η ομάδα της Κέρκυρας ισοφάρισε με τον Νίκιτς στο 84 λεπτό και το ματς ολοκληρώθηκε με 1-1, σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Ναζλίδης με σουτ με την βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ, αλλά η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίκιτς πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Επστάιν και έφερε το ματς στα ίσια για την Κέρκυρα στο 84'. Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα ήταν πιο απειλητική, η ΑΕΛ είχε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Οι βυσσινί σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν είχανε καλή εικόνα και συνεχίζουν να είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (67' Κόντορ), Τικό (46' Γκουλουζάντε), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετις, Βαρέλα (74' Τσάκο), Κάπος, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (66' Νίκιτς), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (64' Ζορμπάς), Σιόντης (82' Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο και Τουράμ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top