Διάβασα την προσωπική δήλωση-απάντηση προς εμέ του Κώστα Πηλαδάκη και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί επαληθεύονται πλήρως οι δηλώσεις μου που αφορούν αυτόν και το περιβάλλον του στη Λάρισα.
Όλη η δήλωση του είναι γεμάτη ψέματα, ανακρίβειες και συκοφαντίες για τις οποίες θα λογοδοτήσει στο δικαστήριο.
Το μεγαλύτερο ψέμα απ' όλα, είναι ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ και εγώ του οφείλουμε έστω ένα ευρώ.
Αύριο θα δημοσιοποιήσουμε επίσημο έγγραφο της Super League, που αποδεικνύει ρητά ότι μόνο για την τρέχουσα περίοδο έχει εισπράξει το πρωτοφανές ποσό των 295.000 ευρώ και μέχρι 15/2 έχει απαιτήσει και θα εισπράξει άλλες 65.000 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, έχει εισπράξει πολύ περισσότερα χρήματα απ' όσα κάθε μήνα έπρεπε να εισπράττει, γιατί απαίτησε με την απειλή της μη παραχώρησης του γηπέδου, άρα της μη αδειοδότησης, να εισπράξει προκαταβολικά δόσεις.
Εκείνο το οποίο εντυπωσιάζει, είναι ότι όπως ισχυρίζεται, δικαιούται να εισπράττει αυτά τα χρήματα γιατί κατανάλωσε προσωπικό χρόνο και πνευματική εργασία.
Είναι βέβαιο ότι ο κάθε Λαρισαίος θα αναρωτηθεί πόσο κοστίζει ο προσωπικός χρόνος του κ.Πηλαδάκη, ώστε να εισπράττει 55.000 ευρώ το μήνα για να μπορεί να παίζει η ΑΕΛ στο γήπεδό του.
Μου είναι αδιάφορο πόσα δάνεια έχει πάρει, άσχετα αν είναι 115 ή 215 εκατομμύρια ευρώ από τη Marfin του Βγενόπουλου, αλλά να λέει κι ο Πηλαδάκης - που πήρε τόσα χρήματα, δεν γνωρίζω με ποιες εγγυήσεις, από μια τράπεζα που πτώχευσε γι' αυτά τα δάνεια - ότι εγώ έχω προκαλέσει τα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού λαού, παρότι έχει εισπράξει από μένα τον κακοπληρωτη (όπως με αναφέρει) 565 χιλιάρικα συνολικά σε 1,5 χρόνο, προκαλεί τουλάχιστον το γέλιο, αλλά συγχρόνως και αγανάκτηση.
Με ευχαρίστηση περιμένω την οποιαδήποτε προσφυγή του στα δικαστήρια, αλλά ακόμη ψάχνω να βρω τι απ' όσα είπα είναι ψέμα για να με μηνύσει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top