Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Super League της 23ης αγωνιστικής, ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 04/03 και ώρα 3 μ.μ., θα ξεκινήσει από Τετάρτη 01/03 και για μια ακόμη φορά καλεί τους φιλάθλους να σπεύσουν να προαγοράσουν το εισιτήριό τους προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν την έναρξη.
Αναλυτικά τα ωράρια προπώλησης: 
Τετάρτη 01/03, ώρες 9 π.μ.-5 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)
Πέμπτη 02/03, ώρες 9 π.μ.-5 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)
Παρασκευή 03/03, ώρες 9 π.μ.-9 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)
Σάββατο 04/03, ώρες 10.30 π.μ.-3 μ.μ. (από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA)

Oι τιμές των εισιτηρίων:
· ΘΥΡΕΣ 1,2,11,12,13 & 23: 10€
· ΘΥΡΕΣ 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10: 15€
· ΘΥΡΕΣ 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22: 30€
· ΘΥΡΑ 18 VVIP: 50€
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά ηλικίας έως και 10 ετών, που δεν καταλαμβάνουν αποκλειστική θέση, μπορούν να εισέρχονται δωρεάν.

ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Μετά από αλλεπάλληλες ανανεώσεις των σχετικών προθεσμιών επί μήνες, ειδοποιούνται όσοι φίλαθλοι δεν έχουν αποπληρώσει την 2η δόση των εισιτηρίων διαρκείας τους, ότι μπορούν να το πράξουν ως τις 9 μ.μ. της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα του Σαββάτου!

Διαδικασία εισόδου:
- Για την εξυπηρέτησή σας ενημερώνουμε ότι για αγορά εισιτηρίων ημέρας απαιτείται προφορικά το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ο ΑΜΚΑ έχοντας στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση ελέγχου. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθή διατύπωση του ΑΜΚΑ διότι σε περίπτωση λάθους το σύστημα δεν εκδίδει εισιτήριο. Κάθε άτομο με τα στοιχεία του μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο, το προσωπικό του. Παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευση και προαγορά ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

- Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

- Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

- Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top