Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακό, Πάουλο Μπέντο, μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε πώς στο μυαλό του είναι μονάχα το ματς πρωταθλήματος για την 20η αγωνιστική της Super League, με την ΑΕΛ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά ο Πάουλο Μπέντο για Ολυμπιακός-ΑΕΛ
Το Σάββατο αντιμετωπίζετε την ΑΕΛ, τη μοναδική ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα. Τούτο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες σας προκειμένου να φθάσουν στη νίκη; 
«Να ξεκαθαρίσουμε πως η ομάδα δε χρειάζεται έξτρα κίνητρο σε κάποιο παιχνίδι. Πάντα υπάρχει το κίνητρο, γιατί είμαστε μία ομάδα η οποία πρέπει πάντα να κερδίζει. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Από ‘κει και πέρα, από τη στιγμή που παίζουμε με μία ομάδα η οποία μας έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο, χωρίς να θέλω να δώσω την αίσθηση για εκδίκηση γιατί δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο μυαλό μας επειδή δεν αρμόζει στο ποδόσφαιρο, σίγουρα δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε μία ομάδα να μας στερήσει βαθμούς δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο. Θα πρέπει να αποκαταστήσουμε αυτό που συνέβη στον πρώτο γύρο κερδίζοντας αυτή τη φορά. Γιατί δε θα πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς».

Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την Οσμάνλισπορ, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει καλά την τουρκική ομάδα;
«Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Δεν έχω να πω τώρα, γιατί μετά το ματς θα έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε το ματς με την Οσμάνλισπορ. Να μην χάσουμε ενέργεια και να ασχοληθούμε με το μεθεπόμενο ματς. Μετά το ματς με την ΑΕΛ θα μένουν μόνο 10 αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν. Πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να νικήσουμε για να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς για το πρωτάθλημα. Είναι δύο πράγματα που πρέπει να ξεχωρίσουμε μέσα μας. Αυτή τη στιγμή, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του πρωταθλήματος, του Σαββάτου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top