Όπως αναμενόταν, η ΑΕΛ Καναδά είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό St George Wanderers κατακτώντας τη νίκη με 8-2. Οι επιθέσεις της ΑΕΛ Καναδά γίνονταν κατά κύματα, είχε για άλλη μια φορά δοκάρια, ενώ ο τερματοφύλακας των τυπικά γηπεδούχων πραγματοποίησε αρκετές θετικές επεμβάσεις, διαφορετικά ενδεχομένως το σκορ να είχε φτάσει σε 17-2.
Για την ΑΕΛ Καναδά σκόραραν οι Άντριου (3), Σιμόες (3) και Μάρλοου (2).

Η νίκη της ΑΕΛ έχει ιδιαίτερη αξία αφού στον αγώνα των πρωτοπόρων ο Απόλλωνας επικράτησε της St Thomas με 3-0 και η ΑΕΛ βρέθηκε στη δεύτερη θέση προηγούμενη δύο βαθμών της ηττημένης St Thomas και τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου και μπορούμε να δούμε τους αγώνες των τριών πρώτων, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας υπολογίζεται η συνολική διαφορά τερμάτων.

ΑΠΟΛΛΩΝ                                      ΑΕΛ                                      ST THOMAS
St George Wanderers                  St George Lions                Three Lions
Three Lions                                   P.C.L.                                  German Canadians
German Canadians                      Albanians                           St George Wanderers
ΑΕΛ                                                Απόλλων                            St George Lions

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε:
«Οι παίκτες παρέμειναν συγκεντρωμένοι απόψε και γνώριζαν ποιο ήταν το στοίχημα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας. Όντως είμαστε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο, αλλά απομένουν τέσσερις αγώνες με τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Τόσο η ομάδα του Απόλλωνα όσο και αυτή του St Thomas θα παλέψουν και δεν προσδοκούμε χάρες από κανέναν. Μπορούμε μόνο να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας νικώντας στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια. Η άμυνά μας είναι συμπαγής, ενώ οι τραυματίες μας επιστρέφουν σε ιδανικό χρονικό σημείο.

Ως προπονητής της ΑΕΛ μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κάνω οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό να διατηρήσω τους παίκτες μας πεινασμένους και δυνατούς μόνο για νίκες, καθώς εκπροσωπούμε τους οπαδούς μας στην Ελλάδα και τον Καναδά για περηφάνια και δόξα. Είμαστε η ΑΕΛ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.»

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top