Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, στη συνέντευξη Τύπου, για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Μάλιστα για την ΑΕΛ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά με εξέπληξε το πόσο καλά έπαιξε σήμερα. Μιλάω μόνο για σήμερα: αν η ΑΕΚ δεν έμπαινε δυνατά θα ήταν δύσκολο να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα. Συνεχίζοντας σε αυτό το επίπεδο δεν νομίζω να έχει θέμα παραμονής. Το πρόβλημα που έχουμε όλες οι ομάδες, όχι μόνο η ΑΕΛ, είναι να παίζουμε πάντα στο ίδιο υψηλό επίπεδο».
Αναλυτικά ο Μανόλο Χιμένεθ:
Για το παιχνίδι, το ροτέισον και το ρόστερ;
«Θα ήθελα να κάνω μια συνοπτική ανάλυση για το παιχνίδι: Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι γιατί μπήκαν παίχτες που είχαν καιρό να παίξουν. Σήμερα ήταν μια ημέρα που για την ΑΕΚ ήταν να δείξει όχι μόνο ότι έχει μια καλή ομάδα, αλλά κι ένα καλό ρόστερ. Μετά ήταν κάποιοι σημαντικοί τομείς, όπως η… γλυκιά κατάσταση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Είναι πολύ δύσκολο να δεις την πραγματικότητα μετά απ’ αυτό. Κόντρα στην ΑΕΛ η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να παίξουμε το ίδιο συγκεντρωμένα όπως με τον Ολυμπιακό. Και αυτή τη συγκέντρωση την είχαμε, νομίζω. Επίσης ήταν δύσκολο γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο ματς. Με το ροτέισον, έπειτα από έναν θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και γνωρίζοντας ότι έχουμε ματς την Τετάρτη νομίζω τα καταφέραμε σήμερα. Γι’ αυτό και είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Σκέφτομαι ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν άξιζε η ΑΕΛ να δεχθεί τρία γκολ».

Για το πρόβλημα που είχε η ΑΕΚ στην κυκλοφορία σε στιγμές του αγώνα και τη χρησιμοποίηση του Ανέστη;
«Πρώτα απ’ όλα δεν κάναμε γκολ κάποιες φάσεις γιατί ήταν και η ΑΕΛ στο γήπεδο. Δεν παίζεις μόνος σου. Κερδίσαμε 3-0 και αυτό είναι σημαντικό. Σχετικά με την αλλαγή τερματοφύλακα έγινε για να νιώσουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Θέλω μεγάλους τερματοφύλακες και να μην ξέρει ο ένας ότι θα παίζει στο πρωτάθλημα και ο άλλος στο Κύπελλο. Τους θέλω πάντα έτοιμους. Μετά τον Ηρακλή ο Μπάρκας οφείλω να ομολογήσω ότι είχε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν ένιωσα ότι έπρεπε να τον… τιμωρήσω για τα λάθη του. Να του κόψω το κεφάλι. Απέδειξα ότι του έχω εμπιστοσύνη βάζοντάς τον στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επίσης έχω σεβασμό και εμπιστοσύνη και σε όλους. Όπως στον Ανέστη. Μια ομάδα που χρειάζεται έμπνευση δεν μπορούμε να επιλέγουμε από το μενού».

Για την ΑΕΛ και πως την είδε;
«Ειλικρινά με εξέπληξε το πόσο καλά έπαιξε σήμερα. Μιλάω μόνο για σήμερα: αν η ΑΕΚ δεν έμπαινε δυνατά θα ήταν δύσκολο να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα. Συνεχίζοντας σε αυτό το επίπεδο δεν νομίζω να έχει θέμα παραμονής. Το πρόβλημα που έχουμε όλες οι ομάδες, όχι μόνο η ΑΕΛ, είναι να παίζουμε πάντα στο ίδιο υψηλό επίπεδο».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top