Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΑΕΛ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Η φετινή περίοδος έχει περάσει το μισό. Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη βαθμολογική θέση που δεν της αρμόζει. Θέλετε να πάρουμε θέση να κράξουμε παίχτες και διοίκηση. Μας είπατε τσιράκια, ρουφιάνους του κούγια. Είπατε για λεφτά (που δεν πήραμε), για δικαστήρια που εσείς μας χρεώσατε. Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο ”κόσμος” που καυχιέται για ”αγάπη”, να παρακαλάει να χάσει η ομάδα μας, ευελπιστώντας στην αποχώρηση του κούγια και επιστροφή τους στο γήπεδο, μια επιστροφή AΔΥΝΑΤΗ. Δημοσιογράφοι δημοσιεύοντας άρθρα για ντροπές του Λαρισαίου, άρθρα που αποσκοπούν στην διχόνοια για προσωπικά οφέλη τρίτων. Λάθη γίνανε πολλά, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο παίχτη. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την θέση της σημερινής ΑΕΛ που δεν αρμόζει στην ιστορία της. Όμως η ιστορία δεν παίζει μπάλα. Ο κόσμος της μόνο μπορεί να την φτάσει στο σημείο για να την ξαναγράψει. Θα αφήσουμε την ομάδα να αγωνιστεί ως και τον τελευταίο της αγώνα. Τότε θα κρίνουμε όλοι, τότε θα πούμε ποιοι φταίνε και θα έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση. Δεν ξεχνάμε και το έχουμε αποδείξει. Τώρα η ομάδα μας έχει ανάγκη, τώρα θέλουμε δυνατή έδρα. Δεν τραγουδήσαμε ποτέ κανένα όνομα κανενός προέδρου καμίας παε κανενός ”αφεντικού”. Τραγουδάμε για αυτό που αισθανόμαστε και δεν είναι άλλο από την ίδια μας την ζωή, την ΑΕΛ. Κύριοι, εσείς που σπέρνεται την διχόνοια, εσείς που παρακαλάτε για ήττες, δημοσιογράφοι με άρθρα κακοπροαίρετα και κακοί σχολιασμοί, τέλος. Η ΑΕΛ δεν είναι για εσάς και θα φροντίσουμε εμείς για αυτό. Συνεχίζουμε απλά στηρίζοντας.

Υ.Γ.1: Πριν ξαναγράψετε άρθρα καλό θα ήταν να ρωτάτε. Κανένα έντονο ύφος στους παίχτες, μια απλή ομιλία και χειροκρότημα για την συνέχεια.
ΥΓ2 Την ίδια αντιμετώπιση που έχει ο σημερινός πρόεδρος της ομάδας μας, θα έχει και οποιοσδήποτε βρεθεί στο τιμόνι της.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top