Με μια καθαρή νίκη στην δύσκολη έδρα του Αμπελώνα έφυγε η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-3 σετ. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι βυσσινί κυριάρχησαν και στα 3 σετ απέναντι σε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα ,το πρώτο σετ το κέρδισαν σχετικά εύκολα τα κορίτσια της ΑΕΛ όχι όμως και το δεύτερο στο όποιο έγιναν πολλά λάθη εκατέρωθεν με τις φιλοξενούμενες να χάνουν αρκετά σέρβις αλλά στο τέλος να το κατακτούν. Η ομάδα του Αμπελώνα ανέβασε την απόδοση της στο τρίτο σετ χωρίς όμως να καταφέρει να το κερδίσει καθώς η ΑΕΛ μπόρεσε και το γύρισε σε 25-22. Ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και η ομάδα παραμένει πρώτη στην βαθμολογία με 27 βαθμούς. Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Αμπελώνα για την άψογη φιλοξενία.

Τα σετ: 18-25, 20-25, 22-25

Φ.Σ Αμπελώνα (Μπεκιάρης) Κεραμίδα, Νταφούλη Ει, Νταφούλη Μ, Κόκκινου Ε, Κόκκινου Φ, Τσάκο, Γκόγκουρα, Μιχαλέ, Αβελλα, Λυγούρα, Μήλιου, Χρυσοβέργη, Λαφαζάνη.

ΑΕΛ (Ιόβτσεβ) Ανδρεάδη , Ιοβτσεβα , Καμπουρογιάννη , Κολοβέτσιου , Κοντογιάννη ,Κουμπαρά, Λουκανίκα , Μπουφίκου, Μπρούτσου , Παπαδημητρίου , Τεντολούρη , Χατζή, Χρυσοπούλου .


 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top