Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, είπε πως μετά την ΑΕΛ δεν θα εμπλακεί με τα κοινά άλλης ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του για τον Ηρακλή. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» αναφέρθηκε στην ΑΕΛ και στον Ηρακλή.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα αντιεξουσιαστών, ανάμεσά τους υπήρχαν μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, σήκωσαν πανό που έγραφε "Κούγια φύγε". Δεν έχει σημασία αν είναι λίγοι ή πολλοί, αυτό που μετράει είναι ότι από τη στιγμή εκείνη και έπειτα είχα πάρει την απόφασή μου, την οποία δημοσιοποίησα. Δίνω κάθε χρόνο 550.000 ευρώ στον Πηλαδάκη για το γήπεδο και σε κάθε ματς, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κόσμος δεν έρχεται, η ζημιά ανέρχεται στα 25.000 ευρώ. Πάει πολύ όλο αυτό για να δέχομαι και ύβρεις από πάνω. Ξεκαθάρισα, βεβαίως, ότι δεν θα δώσω την ομάδα στον πρώτο τυχόντα, αλλά σε έναν αξιόπιστο επιχειρηματία που θα αποδείξει ότι έχει πλάνο και μεράκι γι΄ αυτήν».

Για τα περί Ηρακλή: 
«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, οι δηλώσεις μου παρερμηνεύθηκαν. Είπα απλώς, και είναι η αλήθεια, ότι ο Ηρακλής αποτελεί μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Έχω παίξει μπάλα στον Ηρακλή και ήμουν μαζί με τον Θεοδωρίδη, έντεκα χρόνια δεν είναι λίγα. Πλέον, όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, αφού και εκεί υπάρχουν ακραίοι οργανωμένοι οπαδοί, που έχουν καταργήσει κάθε έννοια ποδοσφαιρικής γιορτής. Συνεπώς, ούτε καν θα το συζητούσα για να ασχοληθώ. Και αν θέλετε, σας δηλώνω πως μετά την ΑΕΛ δεν πρόκειται να εμπλακώ στα κοινά καμίας ομάδας. Και θα παραμείνω απλός οπαδός της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top