Λάβαμε κάποια μηνύματα από αναγνώστες φίλους της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr τα δημοσιεύουμε, εφόσον δεν περιέχουν υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…
Διαβάστε τι μας έστειλαν 
1) «Προς όλους τους παίκτες της ΑΕΛ: Παιδιά μην υποτιμάτε τους εαυτούς σας. Διαθέτουμε καλό υλικό,στο μόνο που υστερούμε είναι η ψυχή και το πάθος μας στο γήπεδο. Σεβαστείτε το γεγονός ότι η ΑΕΛ είναι η ομάδα,η καψούρα μας,η ζωή μας και δεν θέλουμε να την βλέπουμε σ'αυτή την κατάσταση!Ας αφήσουμε τα διοικητικά προβλήματα στην άκρη και ας επικεντρωθούμε στον στόχο μας!Το γεγονός ότι είμαστε η μοναδική ομάδα στη SL που νίκησε τον Ολυμπιακό αυτό δείχνει κάτι. Πάθος παιδιά. Τιμήστε αυτή την φανέλα!Κάντε μας να τρελαθούμε πάλι με την ΑΕΛΑΡΑ Μας!!»
Πέτρος

2)
«Κρίμα,κρίμα και άδικο μια ιστορία να χάνεται έτσι, έτσι άδικα και βασανιστικά , βασανιστικά για τον κόσμο που λάτρεψε αυτό το όνειρο που χτίστηκε κάποτε και κάνεις δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε τόσο ψηλά!  Αλλά δυστυχώς κανείς επίσης δεν φανταζόταν ότι από κάποιους ανεύθυνους θα έφτανε στο σημείο να γίνεται μπαλάκι του καθενός από  Α' εθνική σε Β' και από Β' σε Γ' και ξανά το ίδιο! Επιτέλους σεβαστείτε αυτήν την ΟΜΑΔΑ, αυτήν την ΙΣΤΟΡΊΑ, αυτήν την ΠΌΛΗ!
Φέρτε ονόματα και πρόσωπα που οι ανταγωνιστές μας θα τρίβουν τα μάτια τους!
Κάντε ξανά την πόλη μας περήφανη και ξεσηκώστε ξανά μια πόλη στον αέρα από πανηγύρια στην κεντρική πλατεία και επιτέλους μην μας κάνετε εχθρούς της ομάδας μας!
Η Λάρισα έχει την δυνατότητα να γεμίσει 3 Ael Fc Arena με τον κόσμο της! Δώστε στον κόσμο αυτήν την ευκαιρία και δεν θα χάσετε!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΞΕΧΆΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΚΑΙ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!»
Σάκης

3)
«Αγαπητοί φίλοι σας γράφω από την Αθήνα.
Δεν έχω γράψει ποτέ στην ζωή μου και το σκεφτόμουν πολύ πριν το κάνω.
Παρακολουθώ την ομάδα μας απο το 1984.
Ζήσαμε όμορφες στιγμές αλλά και άσχημες.
Θυμάμαι σε ένα παιχνίδι αρκετά χρόνια πριν με την Αεκ που βρίζανε την μητέρα του Πηλαδάκη.
Δεν συμφωνώ με όλα αυτά δηλαδή σκέφτομαι που μας πήρε ο Πηλαδάκης; Μας πήρε στην Γ εθνική μας έφερε στην Α κατηγόρία μας έφτιαξε γήπεδο και μας έβγαλε και ευρώπη και αυτού του ανθρώπου του βρίζανε την μητέρα. Γιατί ρε παιδιά τι λαός είμαστε; Γιατί δεν εκτιμούμε τίποτα; Γιατί τα ισοπεδώνουμε όλα;
Ήρθε ο κούγιας συμφωνώ, περίεργος, με την τρέλα του, με κουράζουν οι συνεχείς επιστολές του και οτι δεν μαθαίνει απο τα λάθη του.Δεν χρειάζεται να κάνουμε καταγγελίες για όλους δεν χρειάζεται να επιτεθόμαστε σε όλους, δεν χρειάζεται μετά απο κάθε συμβάν να υπάρχει προσωπική δήλωση και άλλα πολλά.
Αλλα και σε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να είμαι αχάριστος έκανε πολλά πήρε μια ομάδα απο το πουθενά και την ανέβασε κατηγόρια. Παίζουμε στο arena, δεν χρωστάμε πουθένα, έβγαλε άδεια, έχει νοικοκυρέψει την ΠΑΕ τρέχει σε όλη την Ελλάδα στους αγώνες μας και άλλα πολλά που δεν βλέπουμε, εγώ για την τρέλα που έχει τον γουστάρω και τον προτιμώ απο πολλούς άλλους.
Βέβαια σε κάποιους δεν τους κάνει, ρε παιδιά βάλτε τα δικά σας λεφτά και τις δικές σας περιουσίες και κάντε τα όλα τέλεια, αλλα δεν το κάνει κανένας προτιμάμε όλοι να βρίζουνε μανάδες και να απαιτούν να φύγουν κάποιοι.
Κλεινοντας Αλέξη εγώ φίλε σε πάω αλλά μην ρίχνεις άλλο τον εαυτό σου σταμάτα επιστολές και απειλές προς τους άλλους δεν έχει ανάγκη αυτό η ομάδα κατάλαβε το.
Επίσης όπως γράψαν και οι παλαίμαχοι και έχουν δίκιο μόνο στις χαρές μας....στα δύσκολα που είμαστε;
Αυτοί είναι η ομάδα μας, αυτοί είναι οι παίκτες μας, αυτός είναι ο προπονητής, αυτός είναι ο πρόεδρος μας, αν δεν θέλετε να το στηρίξετε μην το κατεδαφίζεται.»
Ένας απλός φίλαθλος.
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top