Με εξώδικο απάντησε στην εφημερίδα "Live sport" ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας σχετικά με το δημοσίευμα "ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΑΛΕΞΗ?".
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, (ΑΜ ΔΣΑ 8846), κατοίκου Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55
ΠΡΟΣ
1) Τον Γιάννη Λάβδα, ιδρυτή και σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας «live sport», κάτοικο Αγ. Ι. Ρέντη, Αγ. Άννης 3 και Γούναρη,
2) Τον Γιώργο Βογιατζίδη, ιδρυτή της εφημερίδας «live sport», κάτοικο ομοίως,
3) Τον Μανώλη Γαλανάκη, εκδότη της εφημερίδας «live sport», κάτοικο ομοίως,
4) Τον Στέφανο Κούμπη, Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας «live sport», κάτοικο ομοίως,
5) Τον συντάκτη του δημοσιεύματος με τίτλο «Τι βόμβα ήταν αυτή που έσκασε, Αλέξη;» στην όγδοη σελίδα του με ημερομηνία 7/2/2017 φύλλου της εφημερίδας «live sport».

Στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας και στην όγδοη σελίδα δημοσιεύσατε την ψευδή και συκοφαντική δι εμέ είδηση ότι ο παραιτηθείς μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη γυμναστής του, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ότι δήθεν από την πλευρά της διοικήσεως της ΑΕΛ τους προτάθηκε να έχουν διπλά συμβόλαια, ώστε να αποφύγει η ΠΑΕ ΑΕΛ την εφορία, και ότι εγώ ως δικηγόρος, ο οποίος χειριζόμουν εκείνη τη στιγμή την υπόθεση, δεν αντέδρασα.
Το σημαντικό είναι ότι σαν επικεφαλίδα της ειδήσεως ο διευθυντής της εφημερίδας έβαλε τον τίτλο « ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΑΛΕΞΗ?», υιοθετώντας ουσιαστικά την ψευδή κατάθεση.
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, αφού η ΠΑΕ ΑΕΛ ουδέποτε έχει κάνει το παραμικρό διπλό συμβόλαιο, και σας προκαλώ να ζητήσετε από τον μάρτυρα του κ Αναστασιάδη να σας το προσκομίσει και επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι στην περίπτωση, κατά την οποία δεν αποκαλύπτει ο εργαζόμενος τα χρήματα, τα οποία πραγματικά εισπράττει, ωφελούμενος είναι μόνο αυτός,  γιατί με την νέα νομοθεσία οι μόνοι υπόχρεοι να πληρώνουν φόρους είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και ουδέποτε, ακόμη και αν αυτό αποδεικνύεται εγγράφως, είναι υποχρεωμένη να πληρώνει την εφορία τους η ΠΑΕ.
Εκείνο, το οποίο όμως με συκοφάντησε περισσότερο, είναι ότι δήθεν εγώ δεν αντέδρασα, όταν ο μάρτυρας κατέθεσε αυτό το συκοφαντικό γεγονός, γεγονός το οποίο είναι εντελώς ψευδές,  αφού, όταν καταθέτει ένας μάρτυρας, απαντά πρώτα στις απαντήσεις του δικαστηρίου, μετά στις ερωτήσεις του δικηγόρου της πλευράς που τον έχει προτείνει και τελευταία ερωτά η πλευρά  του διαδίκου, κατά του οποίου στρέφεται η αίτηση.
Εκείνο, το οποίο συνέβη λοιπόν, είναι ότι, όταν ήταν στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας σας, διαδικαστικά η δική μας πλευρά, η πλευρά της ΑΕΛ δεν είχε δικαίωμα να υποβάλλει ερωτήσεις και, όταν αυτό έγινε, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας σας είχαν αποχωρήσει, τουλάχιστον μια ώρα πριν, και η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 19:30 το απόγευμα χωρίς την παρουσία κανενός δημοσιογράφου.
Επειδή είμαι υποχρεωμένος πριν καταθέσω αγωγή αποζημιώσεως για την πρόθεσή σας να με συκοφαντήσετε, να σας κοινοποιήσω την παρούσα εξώδικο διαμαρτυρία.
Επειδή μου κάνει εντύπωση, γιατί οι δημοσιογράφοι σας δεν έκαναν καθόλου λόγο για την ουσία της υποθέσεως, όπου γελοιοποιήθηκε – κονιορτοποιήθηκε η πλευρά του Αναστασιάδη  και των συνεργατών του, η οποία μάλιστα ζήτησε προθεσμία για υπόμνημα 10 ημερών αντί της συνήθους 3 ημερών

                                  ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ  στο αυριανό φύλλο να διαψεύσετε την ψευδή είδηση, την οποία δημοσιοποιήσατε, ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα σας μηνύσω και θα σας ενάγω ενώπιον των αρμοδίων Ποινικών και Πολιτικών Δικαστηρίων της χώρας.
Αρμόδιος Δικαστικός εντέλλεται όπως επιδώσει την παρούσα σ’ εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του.
Αθήνα, 7/2/2017
Ο εξωδίκως δηλών
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top