Διεκδικήτρια του παγκόσμιου τίτλου Ανθρωπιάς χαρακτηρίστηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη βράβευσή της από τον Δήμο Λαρισαίων για την περσινή άνοδο, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης ομάδων και αθλητών της Λάρισας που διακρίθηκαν κατά την περασμένη χρονιά.
Το βραβείο παρέλαβε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας από τα χέρια του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, ο οποίος τόνισε πως αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο ότι από την περσινή σεζόν η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι σταθερά δίπλα σε κάθε δράση στήριξης της κοινωνικής πολιτικής του δήμου, είτε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είτε μέσω των πρωτοβουλιών της για την φιλοξενία των προσφύγων.
Από την πλευρά του ο κ.Κούγιας ευχαρίστησε, δήλωσε υπερήφανος για όσα έχει πετύχει η ΑΕΛ αυτό το διάστημα κι έξω απ' τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς η άνοδος είναι σημαντική αλλά μικρή μπροστά στις ιστορικές επιτυχίες της ομάδας, με κορυφαία την επιβολή του μηνύματος για τα προσφυγόπουλα στην φανέλα.
Γι'αυτό ακριβώς και σε ανταπόδοση πρόσφερε στον δήμαρχο μια φανέλα της ομάδας σύμβολο της Λάρισας με τις υπογραφές όλων των παικτών.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top